Λάζαρος: «Το συμβόλαιό μου τελειώνει»

Λάζαρος: «Το συμβόλαιό μου τελειώνει»

Ξεκάθαρος σχετικά με το συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε δηλώσεις του σε εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού

Εδώ και λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο. Ο ίδιος σε δηλώσεις του σε εκπομπή της NOVA ξεκαθάρισε τα πράγματα, καθιστώντας σαφές ότι το συμβόλαιό του με την Ένωση τελειώνει την παρούσα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας διεθνής άσος:

Αναφορικά με το μέλλον του:

«Έχω κίνητρο να κρατήσω τη χρονιά που έκανα και να χτίσω πάνω σ’ αυτή. Το συμβόλαιό μου τελειώνει. Αυτό το ξέρουν όλοι. Περιμέναμε να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και στις επόμενες μέρες να τα δούμε όλα. Το συμβόλαιο τελειώνει. Τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Όταν ήμουν στην Ιταλία δεν ήξερα ότι θα χτυπήσει μια μέρα το τηλέφωνό μου και θα μου πουν να έρθω να παίξω στην ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα όλα θα τα δούμε μέσα στις επόμενες μέρες».

Για τον κόσμο της Ένωσης και τις εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό του είπε:

«Οι εκδηλώσεις θαυμασμού του κόσμου της ΑΕΚ είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Είναι κάτι συγκινητικό. Προσωπικά απ’ όλατα βραβεία που πήρα αυτό είναι ένα παράσημο το όποιο θα το φέρω πάνω μου σε όλη μου τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω στους φίλους της ΑΕΚ είναι να είναι περήφανοι για ό, τι πέτυχε η ομάδα. Ήταν πολύ μεγάλη η σεζόν».

Ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης στις τρεις διοργανώσεις που συμμετείχε η ομάδα τόνισε επιπλέον:

«Αν υπάρχει κάτι που με έχει ενοχλήσει φέτος δεν είναι αν έμπαινα ή έβγαινα στο 60′. Με ενοχλούσε το γεγονός ότι δε μπορώ να παίξω παραπάνω. Αυτό μου χτυπάει τον ποδοσφαιρικό εγωισμό. Πιστεύω ότι έχω τρία με τέσσερα χρόνια ποδόσφαιρο στο επίπεδο που είμαι σήμερα», τόνισε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ σε ότι αφορά στο γεγονός ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα κι ενώ έδειχνε ότι βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, δεν είχε κληθεί στην Εθνική ομάδα υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Είχα αδικηθεί, αλλά αυτό με πείσμωσε περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ