Οι εκκρεμότητες στο κέντρο άμυνας και η επιστροφή του Νάλντο

Οι εκκρεμότητες στο κέντρο άμυνας και η επιστροφή του Νάλντο

Στο τραπέζι του Ολυμπιακού το όνομα του Βραζιλιάνου στόπερ της Εσπανιόλ, που απασχόλησε έντονα και τον Ιανουάριο, η αναμονή για τον Νέτο, ο Πεδράο και ο παράγοντας «Ενγκελς».

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τις (αρκετές) εκκρεμότητες του ρόστερ. Είτε αυτές έχουν να κάνουν με τους ποδοσφαιριστές που είναι προς αποχώρηση είτε με τις προσθήκες. Αν και είναι σαφές ότι αυτό δεν αφορά σε όλες τις μεταγραφικές κινήσεις, καθώς ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με 1-2 δυνατές κινήσεις στην επίθεση οι Πειραιώυες είναι πιθανό περιμένουν τις «ευκαιρίες» που προκύπτουν κάθε καλοκαίρι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα περιμένουν την… τύχη να τους χαμογελάσει. Εχουν ήδη στοχεύσει συγκεκριμένες περιπτώσεις, σε συγκεκριμένες (μεγάλες) ομάδες.

Μία από τις πρώτες θέσεις στις οποίες επιθυμεί να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός είναι το κέντρο της άμυνάς του. Αυτή τη στιγμή, το πλάνο προβλέπει την απόκτηση ενός σέντερ μπακ πρώτης γραμμής. Και αναλόγως τι μέλλει γενέσθαι με τον Μπιορν Ενγκελς, θα κριθεί εάν (και με ποιον τρόπο) θα ενισχυθεί περαιτέρω μεταγραφικά. Επίσης, προβλέπεται η παραμονή του Πάπε Σισέ, του Νικολάου και η επιστροφή του Ρισβάνη από τον Ατρόμητο. Εάν, λοιπόν, προκύψει πώληση του Βέλγου, τότε ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί σοβαρά με την προσθήκη ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού (κατά προτίμηση αριστεροπόδαρου). Αν και ακόμη δεν είναι σαφές τι μέλλει γενέσθαι ούτε με τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Για τον οποίο θεωρείται δεδομένο πως μετά το πολύ καλό δεύτερο εξάμηνο που έκανε στην Ιταλία, θα βρεθεί πρόταση που θα καλύπτει τα χρήματα που έδωσε ο Ολυμπιακός πέρυσι για να τον αποκτήσει (σ.σ. 2,5 εκατ. ευρώ).

Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΕΤΟ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται, τώρα, πέραν του Πεδράο, που αποτελεί υπόδειξη του Πέδρο Μαρτίνς για την άμυνα, to10.gr έχει αποκαλύψει εδώ και αρκετές ημέρες ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του Λουίς Νέτο. Ο 29χρονος στόπερ της Ζενίτ (φέτος δανεικός στη Φενέρμπαχτσε), δεν πρόκειται να μείνει στη Ρωσία για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του (2019), αλλά η απόκτησή του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, είναι το προφίλ του παίκτη που αναζητά ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, η περίπτωση του χρειάζεται χρόνο, καθώς υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Ο ΝΑΛΝΤΟ

Από εκει και πέρα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι του Ολυμπιακού μπήκε και πάλι το όνομα του Εντινάλντο Γκόμες Περέιρα, κατά κόσμον Νάλντο. Ο 29χρονος (25/08/1988) κεντρικός αμυντικός της Εσπανιόλ αποτέλεσε έναν από τους ποδοσφαιριστές που απασχόλησαν τους Ερυθρόλευκους τον Ιανουάριο και τώρα το όνομά του τέθηκε και πάλι στα υπόψη, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Το θετικό στην περίπτωση του Νάλντο είναι ότι τον γνωρίζει καλά και ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Πορτοηαλία, με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι η Εσπανιόλ δεν είναι αρνητική στο να τον παραχωρήσει παρά το γεγονός ότι τον απέκτησε πριν έναν χρόνο. Κάτι που ενδιαφέρει και τον ταχύτατο Βραζιλιάνο στόπερ, καθώς τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε μόλις 16 συμμετοχές με τους Καταλανούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ