Εβαλε τιμή στον Ντέιβερσον η Παλμέιρας: 8.000.000 €

Εβαλε τιμή στον Ντέιβερσον η Παλμέιρας: 8.000.000 €

Οι Βραζιλιάνοι απέκλεισαν το ενδεχόμενο δανεισμού του Ντέιβερσον, ο ατζέντης του ψάχνει ομάδα να πληρώσει, η χορηγός του συλλόγου προκαλεί προστριβές και η Λεβάντε απαιτεί το 30% που της αναλογεί!

Ο Ολυμπιακός ασχολείται όλο τον χρόνο με ποδοσφαιριστές που παρακολουθεί και τον ενδιαφέρουν και γενικώς με τις μεταγραφές. Οπως κάνουν όλοι οι σοβαροί σύλλογοι, που θέλουν να έχουν λεπτομερή εικόνα της αγοράς, πριν ξεκινήσουν τις επίσημες ενέργειές τους για να αποκτήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή. Και σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, το όνομα του Ντέιβερσον Μπρουμ Σίλβα Ακόστα, βρίσκεται στο προσκήνιο, ως ένας ποδοσφαιριστής, που έχει προταθεί, αρέσει και η περίπτωσή του περνάει από κόσκινο.

Εντούτοις, σύμφωνα με πηγές από τη Βραζιλία, η Παλμέριας ενημέρωσε τον εκπρόσωπό του ότι ο Ντέιβερσον δεν είναι προς δανεισμό. Και πως παραχωρείται, αλλά μόνο με πώληση. Και μόνο εάν τα χρήματα είναι τόσα ώστε να «αναγκαστούν» να πουν το «ναι». Διότι μπορεί ο 27χρονος σέντερ φορ να μην έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη φετινή χρονιά, αλλά πριν από έναν χρόνο η Παλμέιρας ξόδεψε ένα πολύ μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σάο Πάουλο έδωσε 5.000.000 € στη Λεβάντε το καλοκαίρι του 2017. Ποσό, ωστόσο, που αφορούσε μόνο στο 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, με την ισπανική ομάδα να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 30%. Με το συγκεκριμένο γεγονός να έχει «δέσει» τα χέρια των Βραζιλιάνων, σχετικά με τις επιλογές που έχουν για τον παίκτη.

Ετσι, το ποσό που ζητάει η Παλμέιρας για να δεχθεί να συζητήσει για την παραχώρηση του Ντέιβερσον ξεκινάει από τα 8.000.000 €. Νούμερο στο οποίο περιλαμβάνεται και ένα ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο θα πρέπει να μείνει στη βραζιλιάνικη ομάδα για… μελλοντική χρήση. Ηδη, μάλιστα, έχουν απορριφθεί όλες οι προτάσεις δανεισμού που έχουν φτάσει για τον παίκτη, με τον ατζέντη του, Φιλίπε Ντίας, να αναζητά προσφορές για αγορά του.

ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ Η ΛΕΒΑΝΤΕ

Ενα στοιχείο που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον του Ντέιβερσον είναι ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης του συλλόγου, αναφορικά με το πολύ μεγάλο οικονομικό άνοιγμα που πραγματοποιήθηκε πέρυσι, λόγω και της χορηγικής συμφωνίας-μαμούθ με την «Crefisa», τη μεγαλύτερη εταιρεία παροχής… οικονομικών διευκολύνσεων και παροχής οικονομικής βοήθειας (κάτι σαν νόμιμοι τοκογλύφοι) στη Βραζιλία! Ηδη η μετακίνηση του Βραζιλιάνου από τη Λεβάντε έχει μπει στο στόχαστρο και ελέγχεται κατά πόσο τα νούμερα που δημοσίευσε ο σύλλογος είναι πραγματικά ή όχι.

Πάντως, αυτό που φαίνεται ότι είναι δεδομένο είναι το 30% της Λεβάντε. Με την ισπανική ομάδα να ενημερώνει με επίσημο έγγραφο την Παλμέιρας στα μέσα της εβδομάδας, πως οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση κάνει για τον Ντέιβερσον, θα πρέπει να αποδώσει εγκαίρως και αναλλοίωτο το ποσοστό της! Μάλιστα οι Ισπανοί ενημέρωσαν ότι εάν πραγματοποιηθεί κάποιος «εικονικός δανεισμός» του παίκτη, ώστε να χάσουν τα χρήματά τους, θα αποταθούν στη FIFA και θα κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου! Μύλος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ