Κόντε: «Εχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός»

Κόντε: «Εχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός»

Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε στην «AS» για το μέλλον του, αποκαλύπτοντας ότι μετά τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Ηταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΣ Γιάννινα στη φετινή σεζόν και πλέον είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του μεταγραφικού παζαριού! Ο λόγος για τον Πέδρο Κόντε, για τον οποίο «μονομαχούν» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να βάζει πλέον στο κόλπο και τον Ολυμπιακό!

Ο Ισπανός επιθετικός στις δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του, ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του. Ωστόσο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, καμία από τις ομάδες δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΣ.

Συγκεκριμένα, ο στράικερ του ΠΑΣ Γιάννινα στις δηλώσεις που έκανε στην AS ανέφερε: «Ερώτηση για μένα έχουν κάνει όλοι. Έχουν ρωτήσει και ο Ολυμπιακός αλλά και οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλά υπάρχουν πολλές παράμετροι και δεδομένα από τα οποία εξαρτάται το εάν θα φύγω ή όχι. Έχουν δείξει ενδιαφέρον αλλά επίσημη και τελική πρόταση δεν υπάρχει. Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και η ρήτρα μου είναι στο 1 εκατ. ευρώ και ο πρόεδρος ζητάει αυτήν την ρήτρα. Προσωπικά σέβομαι όλες τις μεγάλες ομάδες και φυσικά δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τον ΠΑΣ».

Ο Πέδρο Κόντε στη φετινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 31 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΣ και πέτυχε 20 γκολ. Συγκεκριμένα, έπαιξε σε 26 ματς πρωταθλήματος, όπου είχε 14 τέρματα, ενώ έπαιξε και σε 5 παιχνίδια Κυπέλλου έχοντας 6 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ