Ο Τόμασον, το συμβόλαιο που λήγει και τα νέα σενάρια για τον Ολυμπιακό

Ο Τόμασον, το συμβόλαιο που λήγει και τα νέα σενάρια για τον Ολυμπιακό

«Υπάρχουν προτάσεις από τη Ligue 1 και από ομάδες του εξωτερικού, θέλω να πάω σε μια ομάδα που θα αισθανθώ ότι με θέλουν όλοι», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Αντριέν Τόμασον, ενώ οι Γάλλοι αναφέρουν πάλι τον Ολυμπιακό ως ενδιαφερόμενο.

Το όνομα του Αντριέν Τόμασον είναι ένα από αυτά που έχουν προταθεί και βρίσκονται στο κάδρο των ανθρώπων του Ολυμπιακού, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr εδώ και καιρό. Ο 24χρονος κεντρικός μέσος της Ναντ μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες και αυτό το διάστημα εξετάζει τις προσφορές που φτάνουν στον ατζέντη του. Ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του και ότι δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε κανένα συμβόλαιο ή προσύμφωνο, με οποιαδήποτε ομάδα.

«Υπάρχουν προτάσεις από τη Ligue 1 και από ομάδες του εξωτερικού, αλλά δεν έχω υπογράψει πουθενά. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Δεν έχω τελειώσει την πιθανότητα παραμονής μου στη Ναντ, αλλά υπάρχει ένας παράγοντας που καθορίζει τις προτεραιότητές μου: Θέλω να πάω σε μια ομάδα που θα αισθανθώ ότι με θέλει ο προπονητής, ο πρόεδρος και οι σημαντικοί άνθρωποι του κλαμπ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος μέσος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε!

Ο Τόμασον υποστήριξε ότι η Ναντ δεν του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης μετά τις πρώτες συζητήσεις που έκανε μαζί του. Μάλιστα, άφησε αιχμές για όσα διαρρέονται από τον γαλλικό σύλλογο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να σταματήσει τα σενάρια που τον θέλουν να έχει ήδη αποδεχθεί κάποια προσφορά.

Οπως επισημαίνει η εφημερίδα «Ouest-France», ο Τόμασον δεν επιθυμεί να μείνει στη Ναντ, καθώς η σχέση του με τον σύλλογο έχει διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα και λόγω κάποιων δηλώσεων του προέδρου, που δεν του άρεσαν. Μάλιστα, η ίδια εφημερίδα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός, η Μάιντς και η Μπορντό είναι οι τρεις ομάδες που έχουν προσεγγίσει τον παίκτη και έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ