ΠΑΣ Γιάννινα καλεί Εστρέλα

ΠΑΣ Γιάννινα καλεί Εστρέλα

Οι Γιαννιώτες πιέζουν ασφυκτικά τον Πορτογαλοαγκολέζο αμυντικό χαφ της Βαρζίμ.

Ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς κίνησε προς άλλες δυτικές συνοικίες και στα Γιάννενα που έχουν μπροστά τους ένα εφιαλτικό καλοκαίρι με διψήφιο αριθμό συμβολαίων να λήγει τρέχουν για να καλύψουν το κενό του.

Μετά την ανανέωση ολόκληρης της αμυντικής γραμμής κινήθηκαν για να κλείσουν την τρύπα στον χώρο του κέντρου. Στο μυαλό του Γιώργου Χριστοβασίλη είναι να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές με μεταπωλητική αξία. Και αν είναι δυνατόν από καλή ποδοσφαιρική αγορά.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση στόχευσε στην Πορτογαλία. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι Γιαννιώτες έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Εστρέλα της Βαρζίμ, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας. Ποιος είναι ο Βαλδομίρο Τουαλούγκο Πάουλο Λαμέιρας Εστρέλα;

Πρόκειται για έναν 23χρονο αμυντικό μέσο, διεθνή με την εθνική Πορτογαλίας κ20, που έχει γεννηθεί στην Αγκόλα αλλά μεγάλωσε στην Ευρώπη.

Προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπενφίκα και εν συνεχεία αγωνίστηκε στο Ορλάντο Σίτι (ΗΠΑ), ΑΠΟΕΛ και Βαρζίμ. Μένει ελεύθερος σε μερικές εβδομάδες και η σωματοδομή του θυμίζει τον Σιώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ