Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Δώνης, ραντεβού με Νταμπίζα

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Δώνης, ραντεβού με Νταμπίζα

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Δώνη να πλησιάζει στον πάγκο. Την ερχόμενη εβδομάδα ραντεβού με τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται στο εξωτερικό, όπως τονίζουν στην ΠΑΕ κι αναμένεται να επιστρέψει την Κυριακή. Ενδεχομένως τη Δευτέρα ν’ ανακοινωθεί κι επίσημα η επιστροφή του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να φουλάρει για τα καυτά θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Το πρώτο είναι ο διάδοχος του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο τελευταίος παρά την επιθυμία του κόσμου δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει (με τον Νταμπίζα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει… ταύτιση απόψεων), οπότε ο Παναθηναϊκός άμεσα θα πρέπει να βρει προπονητή για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός.

Κι αν αναλάβει η «Pan Asia» μπορεί να πράξει ό,τι επιθυμεί. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι για την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη θα προγραμματιστεί, λοιπόν, το ραντεβού του Νταμπίζα με τον Γιώργο Δώνη.

Οι έως τώρα πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι δύσκολα δεν θα προκύψει «γάμος» με τον 49χρονο τεχνικό. Κι έτσι θα επιστρέψει στον σύλλογο με τη φανέλα του οποίου δοξάστηκε και συμμετείχε φυσικά στη μεγαλύτερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας, στο γκολ του Βαζέχα στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Λουντ και πληρωμές

Για την ερχόμενη Τρίτη επίσης, φαίνεται ότι πάει η συνάντηση του Νταμπίζα με τον Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός έχει προτεραιότητα την Αγγλία, θέλει σημαντική αύξηση στις αποδοχές του (παίρνει 150.000 ετησίως κι επιθυμεί κάτι περισσότερο από τα διπλάσια) και δύσκολα θα παραμείνει. Θα ακούσει, πάντως, την πρόταση του Νταμπίζα, πριν πάρει την απόφαση για το μέλλον του.

Όσον αφορά το πότε θα καταβληθούν τα οφειλόμενα, αυτό θα γίνει γνωστό στους ποδοσφαιριστές επίσης την Τρίτη, οπότε και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, έπειτα από το τετραήμερο ρεπό που έχουν.

Οι νεότερες πληροφορίες θέλουν τον Βασίλη Κωνσταντίνου να ενημερώνεται από τον Αλαφούζο τη Δευτέρα και να πηγαίνει τελικά ο ίδιος να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές. Δεν αποκλείεται να έχει, όμως, μαζί του και τον Νταμπίζα, ώστε να τον παρουσιάσει στους παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ