«Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Σιλβέστρ» (vid, pics)

«Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Σιλβέστρ» (vid, pics)

Οι Ισραηλινοί κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για το 29χρονο επιθετικό της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Γιάκουμπ Σιλβέστρ.

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον διεθνή Σλοβάκο επιθετικό Γιάκουμπ Σιλβέστρ αποκαλύπτει η ισραηλινή ιστοσελίδα sports.walla.co.il. Οπως τονίζεται χαρακτηριστικά, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Σιλβέστρ, αλλά αποφάσισε να μην στείλει σκάουτ στον τελικό του κυπέλλου Ισραήλ, όπου αγωνίζεται η ομάδα του ποδοσφαιριστή, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με τη Μακάμπι Χάιφα. Παιχνίδι στο οποίο αναφέρεται ότι θα βρίσκεται άνθρωπος της Αούστρια Βιέννης, αποκλειστικά για να παρακολουθήσει τον 29χρονο επιθετικό.

Αναφορικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, σημειώνεται ότι αν και οι Ερυθρόλευκοι δεν θα ταξιδέψουν στο Ισραήλ για να δουν τον παίκτη στο εν λόγω ματς, είναι πολύ πιθανό να τον παρακολουθήσουν αγωνιζόμενο σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τονίζεται ότι η ομάδα του Μεγάλο Λιμανιού έχει στρέψει την προσοχή της στον παίκτη από τον Ιανουάριο!

Για την ιστορία, ο 29χρονος Στιλβέστρ έχει φέτος 30 συμμετοχές και 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, με την Μπεϊράρ, αλλά και την Ααλμποργκ, στην οποία αγωνιζόταν έως τον Ιανουάριο. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης σε Σλόβαν Μπρατισλάβας, Αρτμέντια, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Αουε, Νυρεμβέργη και Πάντερμπορν. Ενώ είναι 6 φορές διεθνής με την εθνική Ανδρών της Σλοβακίας, δίχως να έχει καταφέρει να σκοράρει.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα από το Ισραήλ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, αλλά η Μπεϊτάρ έχει μονομερή οψιόν ανανέωσης, για επιπλέον έναν χρόνο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ