«Συζητάμε με Pan Asia», λέει η «Redstone», 23/05 αλλάζει η ποινή

«Συζητάμε με Pan Asia», λέει η «Redstone», 23/05 αλλάζει η ποινή

Το άνοιγμα του Μαρκ Αλεξάντερ και της «Redstone» στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και κάθε πιθανό νέο ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού!

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και οι συνεργάτες του έχουν προκρίνει τον Βοτανικό, εφόσον αναλάβουν τον Παναθηναϊκό. Ο νομικός σύμβουλος της «Redstone» Μαρκ Αλεξάντερ, πάντως, σε διάλογο που είχε αργά το βράδυ της Πέμπτης (στον λογαριασμό του twitter) με οπαδό του Παναθηναϊκού, έκανε ουσιαστικά άνοιγμα στους Ασιάτες. Δεν αναφέρθηκε στην «Pan Asia» ονομαστικά, αλλά έδειξε διάθεση να συζητήσει με πιθανό νέο ιδιοκτήτη του συλλόγου.

«Ακόμα κι έτσι. Δεν χρειάζεται να είμαστε, ιδιοκτήτες του για να παρέχουμε στον Παναθηναϊκό το σπίτι που του αξίζει. Αν η συμφωνία υλοποιηθεί ευχαρίστως να συζητήσουμε με τον νέο ιδιοκτήτη», απάντησε σε ερώτηση του οπαδού…

Στις 23 Μαϊου, παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θα γνωρίζει ακριβώς την ποινή του, από τη στιγμή που δεν παίρνει άδεια. Τότε, η ΕΠΟ θα συνεδριάσει για να περάσει την τροποποίηση της ποινής του υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες. Εως τώρα πλην του -6, στην ΠΑΕ είναι βέβαιοι ότι θα ισχύσει ο περιορισμός που θα αναφέρει ότι δικαιούται μόνο μία μεταγραφή Ελληνα ή ξένου άνω των 23 ετών και όλοι οι υπόλοιποι κάτω απ’ αυτό το όριο να είναι Ελληνες. Εως τότε θα πρέπει να έχει κλείσει και τις υποθέσεις των Δώνη, Λουντ (αν δεχθεί να μείνει ο τελευταίος).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ