Παναιτωλικός: Το μέλλον του Δέλλα και το πλάνο για τη νέα σεζόν

Παναιτωλικός: Το μέλλον του Δέλλα και το πλάνο για τη νέα σεζόν

Το περασμένο Ιανουάριο ο Τραϊανός Δέλλας ανέλαβε τον Παναιτωλικό με στόχο να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας και να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών. Ο Ελληνας τεχνικός από τις 12/01 όταν και ανακοινώθηκε μέχρι του πρωταθλήματος έκατσε σε 14 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου έχοντας 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. […]

Το περασμένο Ιανουάριο ο Τραϊανός Δέλλας ανέλαβε τον Παναιτωλικό με στόχο να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας και να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Ελληνας τεχνικός από τις 12/01 όταν και ανακοινώθηκε μέχρι του πρωταθλήματος έκατσε σε 14 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου έχοντας 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Οι τρεις από τις 6 ήττες ήρθαν στις τελευταίες 4 αγωνιστικές, όταν ουσιαστικά η ομάδα ήταν βαθμολογικά αδιάφορη.

Οταν ανέλαβε τα ηνία του Παναιτωλικού ο Τραϊανός Δέλλας, τα «καναρίνια» βρισκόντουσαν στην 13η θέση με 15 βαθμούς, ενώ ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα στην 8η θέση με 30 βαθμούς. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 41χρονος τον Ιανουάριο ήταν μέχρι το τέλος της σεζόν, με τη διοίκηση του Παναιτωλικού και τον Φώτη Κωστούλα να έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Το αμέσως επόμενο διάστημα οι δύο πλευρές θα έχουν συνάντηση για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Τη δεδομένη στιγμή το πιο πιθανό είναι ο Δέλλας να παραμείνει στον Παναιτωλικό και τη νέα σεζόν, με τον ίδιο να χτίζει από την αρχή την ομάδα με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

Μάλιστα, ο Ελληνας τεχνικός έχει ήδη παραδώσει την έκθεσή του για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και έχει κάνει τις εισηγήσεις του για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο 41χρονος γνωρίζει πλέον πολύ καλά τις ελλείψεις που έχει το ρόστερ, έχει εντοπίσει τα κενά και τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση και περιμένει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο για να θέσει επί τάπητος το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Μετά τη συνάντηση που θα έχει με τη διοίκηση του Παναιτωλικού θα ξεκινήσει να τρέχει το πλάνο για τη νέα χρονιά. Στο Αγρίνιο είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν την ομάδα, προκειμένου την επόμενη σεζόν να χτυπήσει στα ίσια την είσοδό της στην πεντάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ