Redstone: «Δεν θέλουμε η Κυβέρνηση να κόψει το Athens Alive σε ένα συνονθύλευμα μικρών κομματιών»

Redstone: «Δεν θέλουμε η Κυβέρνηση να κόψει το Athens Alive σε ένα συνονθύλευμα μικρών κομματιών»

Ο νομικός εκπρόσωπος της Redstone Μαρκ Αλεξάντερ που βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσω ανακοινώσεων στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας μίλησε για το Athens Alive κάνοντας ξεκάθαρες τις προθέσεις του για τον τρόπο με τον οποίο έχει μάθει να δουλεύει η κοινοπραξία.

Μέσω επίσημων ανακοινώσεων ο εκπρόσωπος της Redstone Μαρκ Αλεξάντερ έκανε ξεκάθαρες τις θέσεις της κοινοπραξίας σχετικά με το Athens Alive. Τόνισε ότι οι συζητήσεις με την ελληνική κυβέρνηση είναι σε εξέλιξη και ότι είναι πολύ σημαντικό για εκείνη το έργο να είναι ενωμένο και όχι κατακερματισμένο.

Τα σχέδια της Κυβέρνησης να ικανοποιήσει όλους όσοι εμπλέκονται στο ΟΑΚΑ δεδομένα δεν αρέσουν στους συμπαίκτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Για αυτόν τον λόγο η «Redstone» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι το «Athens Alive» θα είναι σημείο αναφοράς σε όλη την Ευρώπη και ζήτησε να μην… σπάσει το πρότζεκτ σε κομμάτια. Είναι προφανές ότι επιθυμούν πακέτο τις αθλητικές εγκαταστάσεις κι όχι για παράδειγμα να μείνει εκτός του Ολυμπιακό Στάδιο, όπως ακούγεται τελευταία…

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο επίσημο site:

«Το Athens Alive θα επαναπροσδιορίσει το επιχειρηματικό και ψυχαγωγικό τοπίο της Αθήνας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι η κοινοπραξία μαζί με την κυβέρνηση παρέστη σε πολλαπλές ομάδες εργασίας στις οποίες έχουμε εντοπίσει ένα ενιαίο σχέδιο με βάση το οποίο θα κινηθούμε για το επόμενο στάδιο του Athens Alive. Το Athens Alive θα αποτελέσει ένα ορόσημο για την Ευρώπη. Η ανάπτυξη σε αυτή την κλίμακα είναι δύσκολη. Ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα είναι το να κάνεις όλα τα κομμάτια να δουλεύουν μαζί, για να παρέχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία για τους οπαδούς και όλους τους επισκέπτες του Athens Alive.

Καταλαβαίνουμε ότι διάφορα ιδιωτικά συμφέροντα έχουν ενδιαφερθεί για το πρότζεκτ «Athens Alive» και ως εκ τούτου υπάρχει κάποια πίεση στην κυβέρνηση να κόψει το Athens Alive σε ένα συνονθύλευμα χωριστών κομματιών.

Κάνοντας τo Athens Alive μια ανεμπόδιστη και παγκόσμιας κλάσης εμπειρία για τους οπαδούς και τους άλλους ενδιαφερόμενους, εξυπηρετείται καλύτερα από ένα σύγχρονο, ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο. Ως αποτέλεσμα, έχουμε παρακαλέσει να αποφευχθεί μια αποσπασματική προσέγγιση ανάπτυξης.

Αν κοιτάξετε τις επιτυχημένες μεγάλες εξελίξεις που συνέβαλαν τα μέλη της κοινοπραξίας μας – το νησί Saadiyat στο Αμπού Ντάμπι, το Διεθνές Χρηματοοικονομικό Κέντρο της Σαγκάης, το Sports Hub της Σιγκαπούρης ή το Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου 2012 – αυτό που θα δείτε είναι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που προσφέρει πολλά περισσότερα οφέλη για την κυβέρνηση, την κοινότητα και τους ενοικιαστές.

Η κοινοπραξία μας σε έργα όπως το AT & T Stadium, το Mercedes Benz Superdome ή το Κέντρο Barclays μας δίδαξαν ορισμένα πράγματα: Δημιουργώντας χώρους που ζουν, είναι βιώσιμοι και βιώσιμοι συνεργάτες στην κοινότητα που εξυπηρετούν, είναι δύσκολο. Για μας είναι περισσότερο από ένα παιχνίδι, πρόκειται για τις κοινότητες, τις συνδέσεις, τη μεταφορά και την ανάπτυξη της αθλητικής κληρονομιάς της Αθήνας για το μέλλον, μαζί με τον Δημήτρη, ο οποίος φέρνει μεγάλο πάθος και εμπειρία στη δημιουργία αθλητικών επιτυχιών.

Όταν η κυβέρνηση εγκρίνει επισήμως την συμφωνηθείσα εξέλιξη, ελπίζουμε να ενισχύσουμε την κοινοπραξία και να προσδώσουμε στους Έλληνες ειδικούς συνεργάτες ορισμένα στοιχεία.

Η στήριξη από τους φίλους και τους κατοίκους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ήταν απίστευτη και η στάση της ελληνικής κυβέρνησης και του Υπουργείου Αθλητισμού είναι αναζωογονητική. Θέλουμε να το προωθήσουμε και να το παραδώσουμε σε όλους»

Μαρκ Αλεξάντερ, Redstone

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ