Επιστρέφει αύριο από τη Σκοτία και ανακοινώνεται ο Νταμπίζας

Επιστρέφει αύριο από τη Σκοτία και ανακοινώνεται ο Νταμπίζας

Απόλυτη επιβεβαίωση της αποκάλυψης του to10.gr για επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό. Ανακοινώνεται άμεσα, έκανε ήδη τις πρώτες επαφές (Λουντ, Δώνη).

Η αποκάλυψη του to10.gr για την οριστική επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνεται πλέον και από τους πράσινους. Ο Νταμπίζας τις τελευταίες ώρες επικοινώνησε με τον Γιάννη Αλαφούζο και του είπε πως δέχεται την πρόταση, με τον Αλαφούζο να προχωράει την υπόθεση αφού πήρε και τη συγκατάθεση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Ο Νίκος Νταμπίζας θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του από την ερχόμενη Δευτέρα. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στο εξωτερικό (και συγκεκριμένα στη Σκοτία) και με την αυριανή επιστροφή του στην Ελλάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και να γίνει και η παρουσίασή του.

Επί της ουσίας, πάντως, έχει ξεκινήσει ήδη δουλειά. Επικοινώνησε με τον ατζέντη του Ρόμπιν Λουντ, προκειμένου να του πει πως θα συζητήσουν από Δευτέρα, ενώ συνάντηση θα έχει και με τον μάνατζερ του Χρήστου Δώνη, Αντώνη Αποστολόπουλο, προκειμένου να πέσουν και οι υπογραφές.

Άλλωστε, ο Δώνης έχει συμφωνήσει ήδη σε όλα με τον Παναθηναϊκό, όπως πρώτο σας ενημέρωσε από χθες to10.gr και απομένουν κάποια νομικά/τυπικά θέματα που είναι προς επίλυση για να αποτελέσει τη μία εκ των δύο ανανεώσεις συμβολαίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ