Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πλατανιά

Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πλατανιά

Η τελευταία τιμωρία του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα ανακοινώθηκε σήμερα και είναι 16.000 ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ματς με τον Πλατανιά.

Με χρηματικό πρόστιμο 16.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πλατανιά (3-0). Ο Δικέφαλος του Βορρά από το ξεκίνημα της χρονιάς έχει δεχθεί τα περισσότερα χρηματικά πρόστιμα από κάθε άλλη ομάδα. Μέχρι στιγμής η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πληρώσει πάνω από 300.000€ που για κάποιες άλλες ομάδες θα ήταν μια μεταγραφή.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 30ής αγωνιστικής:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/05/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 05/05/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3592/18/909642 από 07-05-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δέκα έξι χιλιάδων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ