Παναθηναϊκός : Τα βρήκε σε όλα με τον Χρήστο Δώνη

Παναθηναϊκός : Τα βρήκε σε όλα με τον Χρήστο Δώνη

Τα βρήκαν σε όλα Παναθηναϊκός και Χρήστος Δώνης για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ που διαβάσατε από to10.gr σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας του Χρήστου Δώνη με τον Παναθηναϊκό. Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (10/5) η συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας με τον εκπρόσωπο του παίκτη Αντώνη Αποστολόπουλο, στην οποία και επήλθε συμφωνία σε όλα.

Θυμίζουμε πως οι δύο πλευρές είχαν συναντηθεί και χθες (9/5) με τον ποδοσφαιριστή να τα λέει με τον Βασίλη Κωνσταντίνου σε πολύ καλό κλίμα. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ μετέφερε την εκτίμησή του στον παίκτη για την προσφορά του και τη συμπεριφορά του σε όλη τη διάρκεια της δύσκολης σεζόν βίωσε το τριφύλλι.

Και ο Δώνης όμως από την πλευρά του ανέφερε στον Κωνσταντίνου πως προτεραιότητά του ήταν να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος που δεν έχει συζητήσει με κανέναν άλλον σύλλογο, ζητώντας παράλληλα μια αύξηση αποδοχών στις απολαβές του.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ από to10.gr και η διοίκηση είχε έτσι κι αλλιώς αποφασίσει να του δώσει περισσότερα χρήματα προκειμένου να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

Πλέον οι δύο πλευρές συμφώνησαν και έτσι η επέκταση της συνεργασίας τους, αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα εντός των επόμενων ημερών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ