ΠΑΣ Γιάννινα: Ανανέωσε μέχρι το 2020 ο Μπουκουβάλας

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανανέωσε μέχρι το 2020 ο Μπουκουβάλας

Ο 30χρονος αμυντικός δήλωσε χαρούμενος που θα παραμείνει στους Ηπειρώτες και ευχαρίστησε τον Γιάννη Πετράκη για την εμπιστοσύνη του.

Κάτοικος Ιωαννίνων τουλάχιστον μέχρι το 2020 θα παραμείνει ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 30χρονος αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα της Ηπείρου από το καλοκαίρι του 2016, πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά και οι άνθρωποι του ΠΑΣ του πρότειναν νέο συμβόλαιο. Ο παίκτης αποδέχθηκε την πρόταση και οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για δύο ακόμα χρόνια.

Ο Μπουκουβάλας μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, δήλωσε χαρούμενος που θα παραμείνει στον ΠΑΣ και ευχαρίστησε τον Γιάννη Πετράκη για την εμπιστοσύνη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ο Μπουκουβάλας μέχρι το 2020 μετά την ανανέωση που υπέγραψε σήμερα. Ο Μιχάλης στις δηλώσεις του στο pasgiannina.gr δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα του ΠΑΣ και θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΠΑΕ και την οικογένεια του, τη διοίκηση της ομάδας, τον προπονητή μου κ. Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη τους, δίνοντας μου τα απαραίτητα για να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω με το παιχνίδι μου την ομάδα μας. Εύχομαι η επόμενη χρονιά να μας βρει δυνατούς με υγεία σε όλους και υπόσχομαι ότι μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας και τον κόσμο στο πλευρό μας, ο ΠΑΣ θα έχει μία επιτυχημένη πορεία.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ