Αλαφούζος σε Παϊρότζ : «Ξεκινήστε τον έλεγχο»

Αλαφούζος σε Παϊρότζ : «Ξεκινήστε τον έλεγχο»

To10.gr αποκαλύπτει τι ειπώθηκε στη χθεσινή επικοινωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Πιεμπονγκσάντ, μετά και τις συνομιλίες των συνεργατών τους την Τρίτη το απόγευμα.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ μπορεί να έμεινε μόλις μία μέρα στην Αθήνα, αφού λίγες ώρες μετά τη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο αναχώρησε για το Λονδίνο, ωστόσο οι δύο άντρες δεν σταματούν να επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου. Όπως και οι συνεργάτες τους.

Την Τρίτη οι συνεργάτες των δύο πλευρών είχαν επικοινωνία για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται η αναζήτηση εταιρείας για τον οικονομικό έλεγχο, ενώ χθες τα είπαν απευθείας Αλαφούζος και Παϊρότζ, για το ίδιο θέμα.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού θέλει να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες προκειμένου να δουν οι άνθρωποι της «Pan Asia» όλα όσα θέλουν και να είναι έτοιμοι σε περίπου ένα μήνα από τώρα να του δώσουν μια σαφή απάντηση για το αν θα προχωρήσουν την καταρχήν συμφωνία που υπάρχει και αν θα προκύψει οριστικό deal.

Επί της ουσίας ο Αλαφούζος επανέλαβε στον συνομιλητή του και υποψήφιο αγοραστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αυτό που μετέφεραν και οι συνεργάτες του μια μέρα πριν. «Ξεκινήστε τον έλεγχο για να τρέξουν οι διαδικασίες», φέρεται να είπε ο mr ΣΚΑΪ, ο οποίος την ίδια ώρα «τρέχει» προσωπικά τόσο τις πληρωμές παικτών (πρώην και νυν), όπως και τις επαφές για προπονητή και τεχνικό διευθυντή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ