Αστέρας Τρίπολης : Σενάριο για Ιγνάσι Μικέλ

Αστέρας Τρίπολης : Σενάριο για Ιγνάσι Μικέλ

Τον Ιγνάσι Μικέλ εξετάζει ο Αστέρας Τρίπολης, με την περίπτωσή του να είναι εξαιρετικά δύσκολη για τους Αρκάδες.

Ο Αστέρας Τρίπολης επιστέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κύριο μέλημά του είναι ενίσχυση σε όλες τις θέσεις. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Αρκάδων έχει ξεκινήσει, με τους Νίκο Παπαδόπουλο και Μαρκ Φερνάντεθ να είναι έτοιμοι να ανακοινωθούν από την ομάδα.

Επίσης, ο Βαλεντίνος Βλάχος βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον σύλλογο. Το νέο όνομα που έρχεται στη δημοσιότητα για τον Αστέρα είναι αυτό του Ιγνάσι Μικέλ ο οποίος αγωνίζεται στη Μάλαγα. Είναι Ισπανός, 25 χρονών και παίζει στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Τη φετινή σεζόν μέτρησε 19 συμμετοχές με τους Ανδαλουσιανούς, ενώ αποτελεί γέννημα θρέμμα της περίφημης Ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, Μασία.

Ο υποβιβασμός της Μάλαγα φέρνει νέα δεδομένα, καθώς ο ίδιος ψάχνεται για μεταγραφή μιας και δεν είναι διατεθειμένος να παίξει στη δεύτερη κατηγορία. Οι πληροφορίες που διαρρέουν κάνουν λόγο για αναζήτηση μιας νέας πρόκλησης στην καριέρα του, δηλαδή μια ομάδα από το εξωτερικό που θα αγωνίζεται και στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Η περίπτωση του Μικέλ είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς πρόκειται για παίκτη σε πολύ καλή ηλικία με εμπειρία σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη. Να αναφέρουμε επίσης ότι το συμβόλαιό του με τη Μάλαγα λήγει το καλοκαίρι του 2021 και η τιμή πώλησής του ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ