«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Σερέρο»

«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Σερέρο»

Ιστοσελίδα της Νοτίου Αφρικής αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου μέσου της Φίτεσε, Τουλάνι Σερέρο.

Ένα νέο μεταγραφικό σενάριο είδε το φως της δημοσιότητας, με χώρα προέλευσης τη Νότια Αφρική. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της ιστοσελίδας, socceladuma.co.za ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τουλάνι Σερέρο. Μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως εκτός του Ολυμπιακού υπάρχει και ενδιαφέρον από την Άρσεναλ, με τον 28χρονο βραχύσωμο μέσο να έχει συμβόλαιο με την Φίτεσε μέχρι το 2020.

Ο Σερέρο ήταν βασικό στέλεχος της ολλανδικής ομάδας την φετινή σεζόν και πραγματοποίησε 29 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Πέτυχε δύο γκολ ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι έπαιξε και σε τέσσερα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Σερέρο ελπίζει πως μετά την λήξη του ολλανδικού πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ή την Άρσεναλ. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Νοτιοαφρικανός μέσος έχει αγωνιστεί για έξι χρόνια στον Άγιαξ (2011-2017) ενώ μετράει και 38 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ