Καραπαπάς: «Το 98% του λαού του Ολυμπιακού ταυτίστηκε με αυτά ακριβώς που είπε στους παίκτες ο κ. Μαρινάκης»

Καραπαπάς: «Το 98% του λαού του Ολυμπιακού ταυτίστηκε με αυτά ακριβώς που είπε στους παίκτες ο κ. Μαρινάκης»

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κων/νος Καραπαπάς, τοποθετήθηκε εκ νέου σχετικά με τις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά το ξέσπασμα του Β. Μαρινάκη προς τους παίκτες.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, σχολίασε διαδικτυακά το κείμενο της δημοσιογράφου, Αλέκας Ζουμή, στο οποίο ασκούσε κριτική στον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον τρόπο με τον οποίον απευθύνθηκε στους παίκτες του Ολυμπιακού το βράδυ της Κυριακής. Οι εργαζόμενοι στον «105,5 στο Κόκκινο» εξέδωσαν ανακοίνωση αλληλεγγύης στην συνάδελφό τους, στην οποία και απάντησε διαδικτυακά ο Κ. Καραπαπάς.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού στο επίσημο προφίλ του στο Facebook:

Διάβασα με προσοχή την ανακοίνωση απάντηση των εργαζομένων στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» σχετικά με την ανάρτηση μου για το κείμενο της κυρίας Αλέκας Ζούμη και έχω να απαντήσω το εξής:

1) Ειλικρινά δεν με απασχολεί καθόλου αν φοβάστε ή όχι, αν φοβάστε να πάρετε σκύλο. Ούτε φυσικά με ενδιαφέρει αν θα σωπάσει η κυρία Ζούμη ή όλοι μαζί! Αντίθετα θα χαρώ αν συνεχίσει να γράφει τη γνώμη της και ελπίζω η «αριστεροσύνη» σας να μου επιτρέπει και εμένα να εκφράζω άποψη για αυτά που γράφει.

2) Ούτε στοχοποίησα κανέναν ούτε έβαλα φασιστικά τα πάντα στο μίξερ (θυμίζω το «μελανοχίτωνες της Θύρας 7») όπως έκανε η συντάκτης σας. Αυτό που είπα είναι ότι το 98% του λαού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ταυτίστηκε με αυτά ακριβώς που είπε στους παίκτες ο κ. Μαρινάκης και τα χιλιάδες μηνύματα που παίρνουμε αυτό λένε.

3) Δεν ξέρουμε την κυρία Ζούμη και μάλλον το ρεπορτάζ το παρακολουθεί μακριά απο το γήπεδο μας, γι αυτό άλλωστε έχει λάθος άποψη για τους φιλάθλους μας. Ούτε μας ενδιαφέρει πόσοι την ακούνε. Σίγουρα πάντως εμάς μας ακούνε όταν μιλάμε και αυτό σας ενοχλεί πολύ. Μου το έχουν μεταφέρει παλιοί γνώριμοι με διάφορους τρόπους. Βρήκατε άνθρωπο…

4) Ξέρουμε πόσο σας ενοχλεί το «no politica» όμως δεν θα αλλάξει. Θέλουμε ΜΑΚΡΙΑ απο εμάς τους πολιτικούς.

5) Αριστερόμετρο να μη μου βάλετε δε χρειάζεται ούτε το θέλω πια. Άλλωστε αν εσείς, οι συγκυβερνήτες του Καμμένου είστε αριστεροί, τότε εγώ σίγουρα δεν είμαι. Δε βγαίνετε και σε καμμιά γειτονιά να ακούσετε τι λέει ο κόσμος του μόχθου για την «αριστεροσύνη» σας; Καλά, μη βγείτε, πάλι χιούμορ κάνω. Και επειδή σας αρέσει ο Μπρέχτ όπως κατάλαβα ας κλείσω έτσι: «Επειδή τα πράγματα είναι όπως είναι, τα πράγματα δεν θα παραμείνουν όπως είναι…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ