To10.gr μίλησε με τον Γιώργο Χριστοβασίλη: «Αυτή είναι η αλήθεια για τον Πέδρο Κόντε»

To10.gr μίλησε με τον Γιώργο Χριστοβασίλη: «Αυτή είναι η αλήθεια για τον Πέδρο Κόντε»

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε αποκλειστικά στο «to10.gr» βάζοντας το θέμα της μεταγραφής του Πέδρο Κόντε στη σωστή του διάσταση. Διαβάστε επίσης ποια είναι η επίσημη θέση του ΠΑΟΚ για τον Ισπανό επιθετικό.

Τρεις ομάδες, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός, όπως δήλωσε αποκλειστικά στο «to10.gr» ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα Γιώργος Χριστοβασίλης, ενδιαφέρονται για τον Πέδρο Κόντε. Όμως μέχρι εκεί. Καμία από τις τρεις ομάδες δεν έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του.

Ο ιδιοκτήτης του Άγιαξ της Ηπείρου μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση του Ισπανού επιθετικού και ερωτηθείς για τις επαφές της ΑΕΚ με την πλευρά του παίκτη είπε τα εξής: «Δεν ισχύουν αυτά που είδαμε στον Τύπο τα τελευταία 24ωρα. Εγώ μίλησα με τον Κόντε και μου είπε πως δεν υπήρξαν επαφές με την ΑΕΚ. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα και προσπαθούμε κι εμείς να βοηθήσουμε τον παίκτη να πάει σε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό. Στο συμβόλαιο του Κόντε υπάρχει ρήτρα. Όποια ομάδα καταθέσει το χρηματικό ποσό της ρήτρας έχει κάνει δικό της τον παίκτη».

«Και ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι»

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ κι αν αυτό έχει ατονήσει ο Χριστοβασίλης είπε: «Ο ΠΑΟΚ μας είχε πει τον Γενάρη πως ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Πριν από 10-15 ημέρες είχαμε μια ακόμα ενόχληση από τον ΠΑΟΚ, όπως και από την ΑΕΚ. Όμως μέχρι εκεί. Για τον Κόντε έδειξε ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι της Κυριακής. Αυτή τη στιγμή έτσι έχουν τα πράγματα για τον Κόντε, αύριο είναι μια άλλη μέρα».

Τι λέει ο ΠΑΟΚ για Κόντε

Το προηγούμενο διάστημα ο Δικέφαλος του Βορρά εμφανίζονταν ως η ομάδα που έχει «καπαρώσει» τον Πέδρο Κόντε για το καλοκαίρι. Όμως τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι έτσι. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν κορυφαία στελέχη του ΠΑΟΚ στο «to10.gr», οι ασπρόμαυροι δεν είπανε ποτέ ότι ο Κόντε είναι δικός τους ποδοσφαιριστής. Στην Τούμπα, θεωρητικά έχουμε τον πρώτο λόγο αν όμως ενδιαφερθούν για τον Ισπανό επιθετικό. Για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για την απόκτηση του.

Μόλις ξεκίνησε το σίριαλ Κόντε

Το θέμα του Πέδρο Κόντε αναμένεται να έχει κι άλλα επεισόδια, καθώς το σίριαλ μόλις ξεκινήσει με τις τρεις ομάδες, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό να δείχνουν σε προφορικό επίπεδο πως θέλουν τον ποδοσφαιριστή. Όμως καμία από τις τρεις να μην έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ