Όλη η ΑΕΚ στην Εθνική!

Όλη η ΑΕΚ στην Εθνική!

Επτά ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κλήθηκαν από τον Μίκαελ Σκίμπε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία.

Η εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησαν οι παίκτες της ΑΕΚ αποδεικνύεται από ένα ακόμα γεγονός. Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά εφτά (!!!) κιτρινόμαυροι κλήθηκαν στην Εθνική Ανδρών.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο στους ήδη διεθνείς Χριστοδουλόπουλο, Μπακασέτα, Μπάρκα και Μπακάκη, προστέθηκε ο Μάνταλος που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του, ενώ κλήθηκαν για πρώτη φορά και οι Λαμπρόπουλος και Γαλανόπουλος.

Το ποστάρισμα στα social media της ΑΕΚ:

Η Πρωταθλήτρια ΑΕΚ πανηγυρίζει έναν ακόμα «τίτλο». Επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίκαελ Σκίμπε στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τον φιλικό αγώνα με τη Σαουδική Αραβία την Τετάρτη 15 Μαϊου στη Σεβίλλη!

Νέα πρόσωπα είναι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Κώστας Γαλανόπουλος, επιστρέφει ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος, ενώ κλήθηκαν ξανά οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Τάσος, Μπακασέτας, Μιχάλης Μπακάκης και Βασίλης Μπάρκας.

Πρόκειται για τη μαζικότερη πρόσκληση ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στην Εθνική και αποτελεί τεράστια επιβράβευση του ελληνικού πρότζεκτ της ομάδας μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ