Παναθηναϊκός : Θετικός ο Δώνης – Τα ξαναλένε την Πέμπτη

Παναθηναϊκός : Θετικός ο Δώνης – Τα ξαναλένε την Πέμπτη

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Χρήστο Δώνη. Θετικός ο νεαρός άσος για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Την Πέμπτη η νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού με τον Χρήστο Δώνη με θέση φυσικά την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν επιτεύθηκε συμφωνία, αλλά ο παίκτης είναι θετικός και αποφασίστηκε να γίνει νέα συνάντηση την Πέμπτη.

Το συμβόλαιο του Δώνη λήγει το καλοκαίρι και πρόθεση της διοίκησης του τριφυλλιού είναι η παραμονή του παίκτη στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί να μην υπήρξε συμφωνία στην σημερινή συνάντηση, ωστόσο είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να τα βρουν οι δύο πλευρές στην συνάντηση της Πέμπτης.

Ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα να ανανεώσει την συνεργασία τους με δύο μόλις παίκτες (λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί) και ο Δώνης είναι ο ένας.

Ο δεύτερος είναι ο Ρόμπιν Λουντ, με τον οποίο θα έχουν συνάντηση οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού την Πέμπτη. Στόχος φυσικά των πράσινων είναι είναι να υπογράψει ο Λουντ νέο συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ