Οι μισοί έκαναν ολόκληρη δουλειά!

Οι μισοί έκαναν ολόκληρη δουλειά!

Οι αλλαγές προπονητών στην Ελλάδα είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Όμως στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, οι μισές ομάδες δεν έκαναν ούτε μία αλλαγή προπονητή!

Οι αλλαγές προπονητή στην Ελλάδα γίνονται… σαν τα πουκάμισα. Last year, που λένε. Διότι αυτή τη χρονιά δεν έγινε ακριβώς αυτό και ίσως να δείχνει και την αλλαγή στάσης των αφεντικών σε ένα θέμα που τόσο και τόσο έχει ταλαιπωρήσει συλλόγους. Αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά.

Στο φετινό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε οι μισές ομάδες δεν έκαναν ούτε μία αλλαγή προπονητή! Το ποσοστό 50% είναι εντυπωσιακό, όπως αντιλαμβάνεστε. Ξεκίνησαν και ολοκλήρωσαν την σεζόν χωρίς να πειράξουν την τεχνική τους ηγεσία.

Εντυπωσιακό είναι ότι και αυτοί μεταξύ τους στο 50% είναι σε όλα. Δηλαδή, οι μισοί ξένοι και οι μισοί Έλληνες. Μισοί έχοντας τις ομάδες τους από πέρυσι, οι άλλοι μισοί έχοντας αναλάβει στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ποιοι;
ΑΕΚ: Μανόλο Χιμένεθ (ήταν από πέρυσι)
Ατρόμητος: Νταμίρ Κάναντι (ήρθε φέτος)
Λαμία: Μπάμπης Τεννές (ήταν στην ομάδα)
Λεβαδειακός: Ζοζέ Ανιγκό (ήρθε φέτος)
Ξάνθη: Μίλαν Ράσταβατς (ήρθε φέτος)
Παναθηναϊκός: Μαρίνος Ουζουνίδης (ήταν από πέρυσι)
Πανιώνιος: Μιχάλης Γρηγορίου (ήρθε φέτος)
ΠΑΣ Γιάννινα: Γιάννης Πετράκης (είναι στην ομάδα εδώ και χρόνια)

Σε αυτή τη λίστα θα μπορούσαμε πάντως να προσθέσουμε και δύο ακόμη. Τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που μπορεί να μην ξεκίνησε την σεζόν, να μην ήταν στην προετοιμασία, αλλά εκείνος ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Αλλά και τον Σάββα Παντελίδη, που ανέλαβε τον Αστέρα μετά την τρίτη αγωνιστική και ασφαλώς ολοκλήρωσε με επιτυχία τη χρονιά.

Όσο για τους υπόλοιπους έξι, έμπλεξαν στις διαδικασίες των αλλαγών και: Οι δύο υποβιβάστηκαν, Κέρκυρα και Πλατανιάς. Ο Ολυμπιακός έκανε πολύ κακή σεζόν. Η ΑΕΛ ήταν ή του ύψους ή του βάθους. Ο Παναιτωλικός το ίδιο. Και μόνο ο Απόλλων πέτυχε το στόχο του, την παραμονή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ