Παναθηναϊκός : Συμφωνία Αλαφούζου-Νταμπίζα, επαφές με Δώνη

Παναθηναϊκός : Συμφωνία Αλαφούζου-Νταμπίζα, επαφές με Δώνη

Σε συμφωνία φαίνεται πως έχουν καταλήξει Γιάννης Αλαφούζος και Νίκος Νταμπίζας για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, ενώ για τον πάγκο προορίζεται ο Γιώργος Δώνης.

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει πλέον την επόμενη μέρα, αφού ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα. Πέρα από τις συζητήσεις για τα διοικητικά, ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να ρυθμίσει και τους ρόλους του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως αναμενόταν, μετά το τέλος του ματς με την Ξάνθη (1-2), ανακοίνωσε μέχρι νεωτέρας την αποχώρησή του από τον πράσινο πάγκο. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει κάνει ήδη ραντεβού με τον Γιώργο Δώνη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πράσινη. Ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε σκέψεις για την προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, μιας και θέλει να βεβαιωθεί για την κατάσταση που θα βρίσκεται ο σύλλογος την επόμενη ημέρα.

Σχετικά με το ζήτημα του τεχνικού διευθυντή, ο Αλαφούζος φέρεται να έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μετά από 3,5 χρόνια, πάλι στον ίδιο ρόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ