Σαββίδης: «Με έχετε κάνει περήφανο»

Σαββίδης: «Με έχετε κάνει περήφανο»

Ο Ιβάν Σαββίδης συνομίλησε μέσω Skype με τους παίκτες και τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του τελικού με την ΑΕΚ λέγοντας πως θέλει να δείξουν ηρεμία και αποφασιστικότητα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους συνεργάτες του να καλέσουν τους ποδοσφαιριστές και τον Ράζβαν Λουτσέσκου προκειμένου να τους μιλήσει για το ματς με την ΑΕΚ.

Αρχικά ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον προπονητή της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον Ραζβάν, που έφτιαξε σε τόσο σύντομο διάστημα μια ομάδα με άψογο κλίμα και με πνεύμα νικητή. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που τελειώσαμε δυναμικά και με το κεφάλι μας ψηλά το πρωτάθλημα».

Ο Σαββίδης στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις τρικλοποδιές που επιχείρησαν να βάλουν στον ΠΑΟΚ οι αντίπαλοι του: «Ο Ραζβάν και η διοίκηση έκαναν φέτος πρόοδο σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα: όσα σοκ κι αν επιχείρησαν οι αντίπαλοί μας να μας προκαλέσουν, δεν δημιουργήθηκε στην ομάδα πανικός και εκνευρισμός, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια».

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου αισθάνθηκε την ανάγκη να πει ένα ευχαριστώ στους παίκτες ενώ αναφέρθηκε στο ματς με την ΑΕΚ και στην παρουσία του στην Αθήνα, αλλά και στο μέλλον της ομάδας λέγοντας τα εξής: «Δεν το λέω συχνά, αλλά με έχετε κάνει περήφανο. Οι τίτλοι είναι μπροστά μας, γιατί για εμάς όλα αρχίζουν τώρα, αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν θα ξεχάσω εσάς, αυτή την ομάδα και σας ευχαριστώ γι αυτό. Θα είμαι μαζί σας στην Αθήνα, αλλά όχι στο γήπεδο. Θέλω με ηρεμία αλλά και με αποφασιστικότητα να ετοιμαστείτε να κατακτήσετε αυτό το Κύπελλο και να το πανηγυρίσουμε μαζί, σαν οικογένεια»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ