Στο Αγρίνιο ο Μαρτίνς για την ομάδα Κ-17

Στο Αγρίνιο ο Μαρτίνς για την ομάδα Κ-17

Υπό το βλέμμα του Πέδρο Μαρτίνς διεξήχθη ο πρώτος ημιτελικός του πρωταθλήματος Κ-17 Ξάνθη-Ολυμπιακός, με τον Πορτογάλο να τσεκάρει τους «μικρούς» των Πειραιωτών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ταξίδεψε έως το Αγρίνιο, για να παρακολουθήσει τον πρώτο ημιτελικό της Κ-17 με την Ξάνθη. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, αφού είδε από κοντά την τελευταία αναμέτρηση της πρώτης ομάδας και τη βαριά ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε βρέθηκε στα επίσημα του γηπέδου του Αγρινίου και είδε αγωνιζόμενους τους ποδοσφαιριστές του Τάσου Θέου, στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν για την πρόκριση στον τελικό πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαρτίνς δεν παρακολουθεί τα συγκεριμένα παιδιά απλώς για να έχει μια εικόνα τι ταλέντο υπάρχει στα τμήματα υποδομής. Ο Πορτογάλος έχει αποφασίσει να πάρει μαζί του στην καλοκαιρινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας κάποιους εκ των «μικρών» και για αυτόν τον λόγο θέλει να έχει ιδία άποψη για την αξία τους.

Εκτός του 48χρονου τεχνικού, στο Αγρίνιο βρέθηκαν και ο ο Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού τμήματος Κυριάκος Δουρέκας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, το μέλος του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού κ. Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Διευθυντής της Ακαδημίας Κυριάκος Καραταΐδης και ο προπονητής της Ακαδημίας Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Αξίζει να αναφέρουμε, τέλος, οτι από την Κυριακή, όταν και ταξίδεψε για το Αγρίνιο η ομάδα Κ-17 του Ολυμπιακού, όπως και κάθε μέρα, δίπλα στους παίκτες και τους προπονητές είναι ο Φρανσίσκο Κόστα. Ο ειδικός επί των ακαδημιών που ήρθε στην Ελλάδα ύστερα από εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, ετοιμάζει αυτό το διάστημα μια συνολική έκθεση για το τι πρέπει να βελτιωθεί και τι να αλλάξει στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Και εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχει καταθέσει το report του στη διοίκηση των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ