«ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ήταν ανώτεροι φέτος»

«ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ήταν ανώτεροι φέτος»

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε για τη φετινή σεζόν του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Ο προπονητής του Πλατανιά απάντησε και στον Μανόλο Χιμένεθ μέσω των δηλώσεών του στον «Libero 107,4». Ο Ισπανός τεχνικός τον είχε κατηγορήσει για το πως έπαιξε ο Πλατανιάς απέναντι στην ΑΕΚ και ο Χατζηνικολάου είπε: «Θα ρωτάμε την άλλη φορά πως βολεύει κάποιους για να παίξουμε…»

Για τον Πλατανιά τόνισε: «Εκτός από το τελευταίο διάστημα που μείναμε αριθμητικά από παίκτες, η ομάδα λειτουργούσε και προσπαθούσε να τελειώσει τη χρονιά με αξιοπρέπεια. Είχε χτυπητές αδυναμίες η ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι. Σίγουρα έγιναν λάθη, δεν είναι επί του παρόντος να αναλύσουμε τα λάθη και να μιλήσουμε με… αν. Από αυτό που είδατε, τα περισσότερα συμβόλαια τελειώνουν. Εκτός από κάποια πιτσιρίκια που προέρχονται από την Κ20 και έχουν συμβόλαιο, οι υπόλοιποι τελειώνουν την συνεργασία τους με τον Πλατανιά».

Για τη φετινή μάχη του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ είπε: «Η γενική εικόνα ήταν πολύ θετική. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός ήταν πρωταθλητής χειμώνα, αλλά είδατε πως αυτό δεν έπαιξε ρόλο. Δεν έπειθε σαν ομάδα. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πατούσαν καλύτερα και δίκαια ήταν μπροστά».

Για τους πολυτιμότερους του ΠΑΟΚ: «Οι δυο μπακ βγάζουν πολύ δουλειά. Μάτος και Βιεϊρίνια δεν είναι μπακ, είναι μεσοεπιθετικοί, έχουν τελειώματα. Είναι πολύ σημαντικό να οργανώνεις παιχνίδι από τους πίσω παίκτες σου, από τα μπακ σου. Αδυναμία του ΠΑΟΚ θα έλεγα τα αμυντικά χαφ».

Για την επιλογή του Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας: «Από την στιγμή που βγαίνει όμως, θα πρέπει να είσαι τρελός για να το αλλάξεις. Και στο Euro, σαν Εθνική παίζαμε κλειστά αλλά αφού μας έβγαινε δεν θα ήμασταν ηλίθιοι να το αλλάζαμε; Ο Βιεϊρίνια έχει τέτοια ποιότητα, ποδοσφαιρική προσωπικότητα, όπου και να παίξει, σκέφτεται και λειτουργεί ανάλογα».

Για το που υπερτερεί η καθεμία από τις δυο ομάδες (ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) είπε: «Στα άκρα υπερτερεί ο ΠΑΟΚ, εν αντιθέσει με την ΑΕΚ που στο χώρο του κέντρου είναι πιο δεμένη ομάδα».

Για την απουσία του Κονέ για την ΑΕΚ στον τελικό: «Ο τελικός είναι διαφορετικό παιχνίδι. Οποιοσδήποτε να μπει να παίξει, δεν σκέφτεται τίποτα άλλο. Δεν νομίζω πως θα είναι απώλεια για την ΑΕΚ, το ίδιο θα έλεγα και για τον ΠΑΟΚ αν είχε απουσίες».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Θεωρώ ότι ήταν καλύτερο μέχρι πριν από κανένα μήνα. Και η διαιτησία ήταν καλύτερη, ήταν πιο ανταγωνιστική. Μέχρι τελευταία στιγμή, υπήρχαν τρεις ομάδες, τέσσερις με τον Ατρόμητο, είχαν καλή παρουσία, δεν ξέραμε τι θα γίνει. Μέχρι που πριν ένα μήνα, ήρθαμε στο γνωστό ελληνικό ποδόσφαιρο, που παίζεται στα δικαστήρια. Τεράστιο κακό για το πρωτάθλημα μας. Έχουμε επιτήρηση στη χώρα, έχουμε και στο ποδόσφαιρο. Οι μισές ομάδες δεν έχουν τηλεοπτική στέγη, αυτό είναι καμπανάκι που λέει πολλά, σε λίγο θα παίζουμε μεταξύ μας.

Μέχρι την προηγούμενη Δευτέρα, δεν ξέραμε τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό. Με την τρίτη τα κατάφεραν και έπεισαν, κάτι που δεν έγινε με τον Ηρακλή. Περιμένουμε να δούμε αν θα το εγκρίνει η ΕΠΟ, αν είναι παράνομο ή νόμιμο. Αν είναι παράνομο, θα γίνει Grexit και πάει λέγοντας… Και ακούμε τον Υφυπουργό να λέει στους… μικρούς ότι θα γίνουν δύο λίγκες. Θα παρέμβουν νομοθετικά και το ελληνικό πρωτάθλημα θα το δούμε στα δικαστήρια…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ