Αστέρας Τρίπολης : Από τον Ιγκλέσιας στον Ιγκλέσιας!

Αστέρας Τρίπολης : Από τον Ιγκλέσιας στον Ιγκλέσιας!

Εκείνος σκόραρε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη. Εκείνος πέτυχε το γκολ της νίκης στο 90'+8' στο απίθανο 3-2 επί του ΠΑΟΚ. Και τώρα, ο Ιγκλέσιας πάλι άνοιξε το δρόμο με προορισμό την Ευρώπη.

Ο Αστέρας επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από δύο σεζόν. Από εκείνον τον Ιούνιο του 2015, στον Μάιο του 2018. Κι όμως, είναι η επιβεβαίωση ότι η ζωή κύκλους κάνει.

Υπάρχει πρόσωπο που συνδέει τις δύο στιγμές της ομάδας της Τρίπολης. Λέγεται Ματίας Ιγκλέσιας. Τότε, λοιπόν, ο Αργεντίνος άσος είχε σκοράρει το γκολ της νίκης του Αστέρα επί του ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Εκείνη η νίκη με 1-0 είχε δώσει στον Αστέρα το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο, τη δυνατότητα να αγωνιστεί απευθείας σε όμιλο του Europa League, στέλνοντας τον ΠΑΟΚ στην τελευταία θέση.

Γκολ, που σφραγίζει καριέρες. Αλλά ο Ιγκλέσιας δεν είναι ποδοσφαιριστής καριέρας λόγω ενός γκολ. Τότε σφράγισε το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τώρα σφράγισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο με το γκολ στο Αγρίνιο, με το οποίο ο Αστέρας έκανε το 1-0 επί του Παναιτωλικού.

Σε μία σεζόν που έχει πετύχει και άλλα καθοριστικά γκολ. Το πρώτο του όταν ο Αστέρας είχε απλώς ανοίξει το σκορ κόντρα στον Λεβαδειακό. Τα υπόλοιπα, όμως;

Εκείνος σκόραρε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη. Εκείνος πέτυχε το γκολ της νίκης στο 90’+8′ στο απίθανο 3-2 επί του ΠΑΟΚ. Και τώρα, ο Ιγκλέσιας πάλι άνοιξε το δρόμο με προορισμό την Ευρώπη. Ένας ποδοσφαιριστής που αφενός το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται, αλλά είναι έτοιμος να ανανεώσει, αλλά πολύ περισσότερο ένας άνθρωπος που πέρυσι κάποια στιγμή θεωρήθηκε μέχρι και «τελειωμένος»…

Εκτός 11άδας στο μεγαλύτερο διάστημα της περσινής σεζόν, της μοναδικής στην οποία δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Αστέρα. Φέτος, όμως, όχι μόνο το έκανε, αλλά όλα ήταν καθοριστικά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ