Μανιάς : «Φτάσαμε τον Αστέρα εκεί που αξίζει»

Μανιάς : «Φτάσαμε τον Αστέρα εκεί που αξίζει»

Ο Μιχάλης Μανιάς αναφέρθηκε στην κατάληψη της πέμπτης θέσης από τον Αστέρα Τρίπολης, λέγοντας ότι οι Αρκάδες έφτασαν εκεί που άξιζαν.

Ο Μιχάλης Μανιάς σκόραρε χθες το δεύτερο γκολ στο διπλό του Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 2-0. Με τη νίκη του αυτή η ομάδα της Τρίπολης εξασφάλισε την πέμπτη θέση της Superleague και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League, αδιαφορώντας για το τι θα κάνει στη Λεωφόρο η Ξάνθη.

Ο πρώτος σκόρερ των Αρκάδων σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arcadia 93,8 τόνισε ότι ο Αστέρας έφτασε εκεί που άξιζε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανιά:

 

«Κατ’ αρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Σε όλο το team, σε όσους είναι πίσω από την ομάδα και στους φιλάθλους μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα. Καταφέραμε να φτάσουμε τον Αστέρα εκεί που του αξίζει. Η σεζόν ξεκίνησε δύσκολα. Είχαμε στο μυαλό μας τα περσινά. Τις πρώτες αγωνιστικές δεν ήμασταν καλοί. Προσπαθήσαμε να το ξεπεράσουμε, δουλέψαμε πάρα πολύ και με την έλευση του Σάββα Παντελίδη και παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο. Σήμερα είναι μέρα χαράς».

Αφιερώνεις κάπου την επιτυχία σας και δύο λόγια για την προσωπική σου επίδοση;

«Στην οικογένειά μου, στην αραβωνιαστικιά μου, στους συμπαίκτες μου και στους φιλάθλους μας. Τα δικά μου γκολ βοήθησαν την ομάδα. Μακάρι να προχωρήσουμε και στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ