Η… στιγμή της βραδιάς στη φιέστα, με «Τίγρη», Λάζαρο και κόσμο

Η… στιγμή της βραδιάς στη φιέστα, με «Τίγρη», Λάζαρο και κόσμο

Το μήνυμα του κόσμου στη διοίκηση, η ξεχωριστή στιγμή των πανηγυρισμών στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τα δεδομένα για τον Χριστοδουλόπουλο

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει εξελιχθεί και δικαίως σε αγαπημένο παιδί της κιτρινόμαυρης εξέδρας. Ο διεθνής άσος πραγματοποιεί τη σεζόν της ζωής του, κάνοντας εντυπωσιακά πράγματα στο χορτάρι και αποτελώντας αναμφίβολα τον ηγέτη της ΑΕΚ σε αυτή τη διαδρομή για τον τίτλο αλλά και τον τελικό του κυπέλλου. Κάνοντας τρομερές εμφανίσεις και σημειώνοντας μεγάλα γκολ.

Όλα τα παραπάνω ωστόσο η Ένωση υπάρχει περίπτωση του χρόνου να τα στερηθεί. Μιας και το θέμα της παραμονής του στην ομάδα και τη νέα σεζόν είναι προς το παρόν στον «αέρα». Όπως είναι γνωστό η ΑΕΚ έχει προτείνει στον Λάζαρο την ενεργοποίηση της οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του και τον δεσμεύει με έναν ακόμη χρόνο με την ομάδα, την ίδια στιγμή που ο 31χρονος άσος επιθυμεί μια νέα συμφωνία, διάρκειας τουλάχιστον δύο ετών.

Η πρώτη επαφή μεταξύ Δημήτρη Μελισσανίδη και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου δεν είχε φέρει αποτέλεσμα και αναμένεται μια νέα, ώστε το όλο ζήτημα να ξεκαθαρίσει. Είτε θετικά, είτε αρνητικά. Πάντως, από πλευράς κόσμου το «μήνυμα» για την εν λόγω υπόθεση δόθηκε χθες και ήταν ξεκάθαρο.

Όταν το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα και την κούπα έστριψε από την Δεκελείας με προορισμό την παλιά Σκεπαστή, ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρισκόταν στο μπαλκόνι του γωνιακού κτιρίου. Από όπου και παρακολουθούσε τους πανηγυρισμούς. Τότε, το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα ήταν ένα και ακούστηκε ξεκάθαρα: «Δεν θα φύγεις από εδώ ποτέ, Λάζαρε, Λάζαρε» τραγουδούσε ο κόσμος της ΑΕΚ, με… αποδέκτη προφανώς όχι τον παίκτη. Δείχνοντας έτσι ξεκάθαρα την επιθυμία για παραμονή του Χριστοδουλόπουλου στην Ένωση.

Το αν το παραπάνω γεγονός είναι ικανό να φέρει θετικές εξελίξεις γύρω από το εν λόγω ζήτημα, μπορεί να το δείξει μόνο ο χρόνος. Αφού όπως προαναφέραμε προς το παρόν τα πάντα μοιάζουν ανοικτά. Ωστόσο από χθες, είναι σαφές πλέον πως η παραμονή του Λάζαρου στην ΑΕΚ είναι λαϊκή απαίτηση. Κάτι που αναμφίβολα μετρά η διοίκηση, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης. Που πήρε στην ΑΕΚ την ευκαιρία που αναζητούσε για να αναγεννηθεί και να θυμίσει σε όλους πως παραμένει ένας από τους ποιοτικότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές και με διαφορά ο κορυφαίος του εγχώριου πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ