Χαμός με τα τηλεοπτικά της Super League: Κλείνει deal ο Παναθηναϊκός – Τι συμβαίνει με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ…

Χαμός με τα τηλεοπτικά της Super League: Κλείνει deal ο Παναθηναϊκός – Τι συμβαίνει με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ…

Αυτός είναι ο «χάρτης» των τηλεοπτικών συμβολαίων στο νέο πρωτάθλημα της Super League. Πού κλείνει ο Παναθηναϊκός, τι γίνεται με τις υπόλοιπες ομάδες...

Οι ομάδες της Super League επιστρέφουν σιγά σιγά σε ρυθμό προπονήσεων, παρά το γεγονός πως το πρωτάθλημα ξεκινάει σε περίπου 2,5 μήνες. Τα ανοιχτά «μέτωπα» σχετικά με τα τηλεοπτικά συμβόλαια στο πρωτάθλημα είναι πολλά, όμως θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Από τις 14 ομάδες που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στη Super League μόλις 8 έχουν εγγυημένο συμβόλαιο πλέον, ενώ 6 ακόμη ψάχνουν τηλεοπτική στέγη. Η «μάχη» για τις ομάδες είναι συγκεκριμένη και αφορά τα δύο συνδρομητικά κανάλια (Cosmote TV, Nova). Η Nova θέλει να μπει δυναμικά στη διεκδίκηση, αφού η Cosmote έχει ήδη πέντε ομάδες με συμβόλαιο με τη μία εξ αυτών να είναι ο Ολυμπιακός, που αποτελεί τον πιο δημοφιλή σύλλογο στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Cosmote TV, αφού έχει βρεθεί λύση στο οικονομικό και το μόνο που απομένει είναι η χρονική διάρκεια της συμφωνίας, με το τριφύλλι να θέλει διετές συμβόλαιο και το συνδρομητικό τριετές. Είναι θέμα χρόνου να κλείσει το deal.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους μεγάλους, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι «ελεύθεροι» προς το παρόν, με την Ένωση να έχει μεγάλες προτάσεις και από τα δύο συνδρομητικά. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Δικέφαλο του βορρά, ενώ είναι σημαντικό να σημειωθεί πως ο Άρης έχει συμβόλαιο με τη Nova, όπως και ο Ατρόμητος, αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης που τα βρήκαν για τα επόμενα δύο χρόνια

ΠΑΣ Γιάννινα και οι νεοφώτιστοι Πανσερραϊκός και Κηφισιά μιλούν και με τα δύο κανάλια και μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουν κλείσει συμφωνίες, με την Cosmote να φαίνεται πως και φέτος έχει τον πρώτο λόγο, ειδικά από τη στιγμή που θα έχει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σίγουρα.

Οι ομάδες που συμφώνησαν με την Cosmote: Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, Παναθηναϊκός *

Οι ομάδες που συμφώνησαν με τη Nova: Άρης, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης

Οι ομάδες που είναι χωρίς συμβόλαιο: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανσερραϊκός, Κηφισιά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ