Χατζηνικολάου: «Ευχαριστώ όσους έμειναν μέχρι την τελευταία στιγμή»

Χατζηνικολάου: «Ευχαριστώ όσους έμειναν μέχρι την τελευταία στιγμή»

Ο Πλατανιάς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ υποβιβάστηκε και τυπικά, με τον προπονητή του κρητικού συλλόγου να ευχαριστεί όσους έμειναν στην ομάδα μέχρι το τέλος.

Ο Πλατανιάς ξεκίνησε τη σεζόν με όνειρα, αλλά στην πορεία εξελίχθηκαν σε εφιάλτες. Οι Κρητικοί υποβιβάστηκαν στη δεύτερη κατηγορία και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη Football League. Ο προπονητής του χανιώτικου συλλόγου, Γιάννης Χατζηνικολάου, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην πορεία του Πλατανιά και ευχαρίστησε τους παίκτες που παρέμειναν στην ομάδα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τελειώνει μία χρονιά πολύ κακή για εμάς, γιατί βαθμολογικά δεν καταφέραμε να σωθούμε. Παίξαμε σε μία έδρα που ο ΠΑΟΚ θα είχε σίγουρα την κατοχή και θα προσπαθούσαμε να περιορίσουμε την επιθετικότητα του ΠΑΟΚ.

Χάσαμε λίγο τη συνοχή μας με το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο μέρος, ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι αμυντικά και με κάποιες αντεπιθέσεις ίσως θα ήμασταν αυτοί που θα σκοράραμε. Δεν καταφέραμε να το κάνουμε αυτό και σε μία αδράνεια ήρθε το τρίτο γκολ, αν και είχαν κριθεί όλα.

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που έμειναν μέχρι την τελευταία στιγμή. Είδατε πόσους παίκτες είχαμε στην αποστολή μας σήμερα και για μένα είναι σημαντικό, για αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ