Αλαφούζος – Γιαννακόπουλος τα βρήκαν για την ΠΑΕ την Τετάρτη, αλλά έκανε πίσω ο mr ΣΚΑΪ

Αλαφούζος – Γιαννακόπουλος τα βρήκαν για την ΠΑΕ την Τετάρτη, αλλά έκανε πίσω ο mr ΣΚΑΪ

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συμφωνήσει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ΠΑΕ, αλλά η συμφωνία δεν προχώρησε καθώς ο Αλαφούζος έκανε πίσω.

Λίγες μέρες πριν έρθει ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Ελλάδα, ο Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και οι δυο τους τα βρήκαν ώστε να αναλάβει ο Γιαννακόπουλος το μάνατζμεντ της ΠΑΕ μέχρι να οριστικοποιηθεί η υπόθεση Athens Alive. Συμφώνησε την Τετάρτη, αλλά αρνήθηκε την Παρασκευή ο Αλαφούζος.

Ένα «χρυσό ντιλ» για τον Παναθηναϊκό ήταν έτοιμο να προχωρήσει, λίγα 24ωρα πριν έρθει στην Αθήνα ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, έπειτα από πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έπαιξε τα… ρέστα του προκειμένου να πάρει την ΠΑΕ. Και μάλιστα την περασμένη Τετάρτη συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήρθαν σε συμφωνία έπειτα από την πρόταση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, με τον Αλαφούζο όμως να κάνει… πίσω δύο μέρες αργότερα και να λέει πως θέλει να δει πρώτα τον Παϊρότζ και έπειτα να αποφασίσει.

Συγκεκριμένα, όπως διαρρέεται και από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έπειτα από δική του πρωτοβουλία υπήρξε συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο το βράδυ της Τετάρτης κι εκεί ο Γιαννακόπουλος έκανε πρόταση στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Τι αφορούσε;

1. Να αναλάβει ο Γιανναξόπουλος το μάνατζμεντ και την διαχείρηση της ΠΑΕ, με την αναγνώριση πως τα χρέη είναι στα 47 εκατομμύρια ευρώ.

2. Να μπουν άμεσα 4 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ για να τρέξει η ομάδα εν όψει της επόμενης σεζόν.

3. Τα έσοδα που θα προέκυπταν από τη διαχείριση της ΠΑΕ από πλευράς του Γιαννακόπουλου να πάνε το 70% στην ομάδα και το 30% στον Αλαφούζο, ώστε να μειώνει τα χρέη της ΠΑΕ.

Όλα αυτά, μέχρι να έκλεινε το deal μεταξύ «Athens Alive» και κυβέρνησης προκειμένου στη συνέχεια ο Γιαννακόπουλος με τους συνεργάτες του να προχωρούσαν στην εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ εξ ολοκλήρου.

Ο Αλαφούζος απάντησε θετικά σε όλα στην πρόταση του Γιαννακόπουλου και όλα έδειχναν πως η συμφωνία ήταν προ των πυλών. Την ίδια μέρα, μάλιστα, που είχε βγει προς τα έξω πως ο Πιεμπονγκσάντ θα ερχόταν στην Ελλάδα τελικά την Παρασκευή.

Ωστόσο, δύο μέρες μετά τη συνάντησή τους και συγκεκριμένα χθες, ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ και ανέφερε στον Γιαννακόπουλο πως δεν ισχύει η συμφωνία που έκαναν και πως θα περιμένει να δει από κοντά τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, όπως και έγινε σήμερα, με τις δύο πλευρές να προχωρούν μαζί και την «Pan Asia» να είναι πλέον το μεγάλο… φαβορί για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ