«Δεν θα φύγεις από εδώ ποτέ Λάζαρε, Λάζαρε»

«Δεν θα φύγεις από εδώ ποτέ Λάζαρε, Λάζαρε»

Ο κόσμος της ΑΕΚ ζήτησε από τον Χριστοδουλόπουλο να παραμείνει στην ΑΕΚ και έστειλε σαφές μήνυμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής ΑΕΚ. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός με καθοριστικά γκολ έδωσε στην Ενωση μεγάλες νίκες και σημαντικούς βαθμούς, οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι φίλαθλοι της Ενωσης πίνουν νερό στο όνομα του Λάζαρου και επιθυμούν διακαώς την παραμονή του παίκτη στο ρόστερ της ομάδας τους. Χαρακτηριστικό ήταν το σύνθημα που φώναξαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί την ώρα της αλλαγής του Λάζαρου βροντοφώναξαν «Δεν θα φύγεις από εδώ ποτέ, Λάζαρε, Λάζαρε» και έστειλαν μήνυμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος βρίσκεται στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δεν φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Χριστοδουλόπουλο, με τη διοίκηση της Ενωσης να εμμένει στο 2+1 που είχε υπογράψει ο παίκτης το καλοκαίρι του 2016. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε ρήξη και πλέον όλα είναι πιθανά, όσον αφορά στο μέλλον του Λάζαρου.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έδειξαν την αγάπη τους στον διεθνή μεσοεπιθετικό και πλέον περιμένουν τις κινήσεις του Μελλισανίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ