Λαμία – Λάρισα 1-1

Λαμία – Λάρισα 1-1

Σε ένα άκρως αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, Λαμία και Λάρισα έμειναν ισόπαλες 1-1 και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη σεζόν!

Λαμία και Λάρισα έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία δεν κυνηγούσαν τίποτα στον σημερινό αγώνα στο ΔΑΚ παρά μόνο ένα ένδοξο «αντίο» στη σεζόν! Μπορεί όλα να έδειχναν ότι το 0-0 θα είναι το τελικό σκορ, όμως οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην εκπνοή (81′) και πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί τους, η Λάρισα έφερε το ματς στα ίσα στο 84′ για το τελικό 1-1. Οι Βυσσινί αποχαιρετούν τη σεζόν στην 11η θέση με 31 βαθμούς και οι Λαμιώτες στην 12η με 30!

Στα της αναμέτρησης, μόλις στο 11ο λεπτό η Λαμία απείλησε με τον Πίτι να βγάζει ωραία μπαλιά στον Βασιλαντωνόπουλο ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε όμως ο Θεοδωρόπουλος απομάκρυνε. Στη συνέχεια οι προσπάθειες των Αγκάνοβιτς (19′) και Φατιόν (25′) δεν απείλησαν την εστία των γηπεδούχων! Τελευταία ευκαιρία των Βυσσινί στο πρώτο ημίχρονο στο 27′ με τον Αγκάνοβιτς να πιάνει την κεφαλιά αλλά να στέλνει την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Μελίσσα!

Στην επανάληψη, η Λαμία μπήκε πιο δυναμικά και απείλησε με τους Πίτι και Τσούκαλο. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Μασούρα να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας όμως να μην καταφέρνει να νικήσει τον Μελίσσα. Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς να αλλάζει κάτι δραματικά.

Τίποτα δεν προμήνυε την καταιγίδα των τελευταίων λεπτών! Στο 81’ ο Τσούκαλος έβγαλε ωραία κάθετη στον Ακόστα που πλάσε τον Σουλούκο χωρίς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Τσούκαλος πήρε το ριμπάουντ και «έγραψε» το 1-0! Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, όταν ο Ντέλετιτς μετά από γύρισμα του Λεοζίνιο δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ