Εκτός Μάριν, Ομάρ, Προτό, μέσα 11 παίκτες της Ακαδημίας!

Εκτός Μάριν, Ομάρ, Προτό, μέσα 11 παίκτες της Ακαδημίας!

Το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση του Ολυμπιακού έστειλαν μήνυμα για το μέλλον, παίρνουν και ευκαιρίες τα νέα παιδιά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από χθες to10.gr σας είχε ενημερώσει ότι η αποστολή του Ολυμπιακού για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, θα περιλάμβανε πολλές εκπλήξεις, αλλά και πολλά παιδιά από την ακαδημία. Με τον Χρήστο Κόντη να ανακοινώνει τη 19μελή αποστολή, στην οποία δεν υπάρχουν πολλά από τα «βαριά» ονόματα της ομάδας, αλλά υπάρχουν 11 παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία!

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού επέλεξε να αφήσει στην Αθήνα τους Μάρκο Μάριν, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Σίλβιο Προτό. Κίνηση που μπορεί εύκολα να ερμηνευτεί και ως «μήνυμα» για το μέλλον τους. Αν και η αλήθεια είναι ότι στον Ολυμπιακό ήθελαν να δώσουν ευκαιρίες στα νέα παιδιά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Παράλληλα εκτός έμειναν ξανά οι Ζιλέ, Πάρντο, οι οποίοι είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι δεν υπόλογίζονται, όπως και οι Μιραλάς, Μποτία, Οτζίτζα και Σεμπά, που έχουν τεθεί εκτός ομάδας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρομαό συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος.

Από εκεί και πέρα, όπως προαναφέραμε, ο Κόντης συμπεριέλαβε στην 19άδα του Ολυμπιακού 11 ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών, συμπεριλαμβανομένου και του Κώστα Φορτούνη. Με τους νεαρούς Αγγελόπουλο (τερματοφύλακας), Λάμπρου, Ξενιτίδη, Βάρκα και Κωστανάσιο να προστίθενται στους… μόνιμους της πρώτης ομάδας Νικολάου, Ανδρούτσο, Βρουσάι και Βέργο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Αγγελόπουλος, Ιγκόρ Σίλβα, Χατζισαφί, Ενγκελς, Νικολάου, Λάμπρου, Σισέ, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Αντρέ Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Ξενιτίδης, Βρουσάι, Τζούρτζεβιτς, Ανσαριφάρντ, Βέργος, Βάρκας, Κωστανάσιος.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/992719266892918784

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ