Παναθηναϊκός : Αμφίβολος ο Λουντ ενόψει Ξάνθης

Παναθηναϊκός : Αμφίβολος ο Λουντ ενόψει Ξάνθης

Ο Ρόμπιν Λουντ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Ξάνθη στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ξάνθη για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού πέρα από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που έχει στο κεφάλι του δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες Άλτμαν και Κουρμπέλη , οι οποίοι δεν πρόκειται να είναι έτοιμοι για το ματς με την ακριτική ομάδα.

Αντίθετα, χθες ο Ρόμπιν Λουντ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος στο «Γ. Καλαφάτης» και ίσως προλάβει να είναι παρών στην αυριανή αναμέτρηση.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής των πρασίνων είχε υποστεί βαρύ θλαστικό τραύμα στην έκφυση του έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά πονάει ακόμα αρκετά και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα.

Αν προπονηθεί ξανά σε φουλ ρυθμούς, τότε θα υπολογίζεται κανονικά, όμως αισθάνεται ενοχλήσεις και δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το τελευταίο ματς της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ