Λεβαδειακός : Πωλείται ο Επασί, φήμες για Λεμονή

Λεβαδειακός : Πωλείται ο Επασί, φήμες για Λεμονή

Ο Λεβαδειακός αναζητά υποψήφιους αγοραστές για τον Ντέβις Επασί Μποκά ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ακούγονται τα ονόματα των Λεμονή, Μάντζιου για άντι-Ανιγκό.

Ο Ντέβις Επασί Μποκά αποτέλεσε μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, με τους Βοιωτούς να αναζητούν υποψήφιους αγοραστές για τον Γάλλο τερματοφύλακα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2020. Θυμίζουμε πως προσέγγιση για τυχόν αγορά του είχε γίνει και τον περασμένο Ιανουάριο.

Παράλληλα, στον Λεβαδειακό έχουν στρέψει την προσοχή τους στην εύρεση αντικαταστάτη του Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τον Πανιώνιο, με έρευνα να εστιάζεται τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό.

Δύο είναι οι περιπτώσεις που ξεχωρίζουν σύμφωνα με την Sportday, με αμφότερους τους προπονητές να έχουν ξανακαθίσει στον πάγκο του Λεβαδειακού. Ο λόγος για τους Τάκη Λεμονή και Άκη Μάντζιο. Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού διατηρεί καλές σχέσεις, όπως σημειώνεται, με τον Γιάννη Κομπότη, αν και δεν πρέπει να αποκλείεται η εκ νέου στροφή των Βοιωτών σε ξένο προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ