Λάρισα: Με απουσίες απέναντι στη Λαμία

Λάρισα: Με απουσίες απέναντι στη Λαμία

Οι τραυματίες Χούμπτσεφ και Γουάλας, ο τιμωρημένος Γκόλιας και οι φευγάτοι Ρέντζας και Κρισμάν δεν βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με τη Λαμία.

Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Λάρισα στον τελευταίο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Λαμία (05/05, 19:00).

Ο Σωτήρης Αντωνίου μετά την προπόνηση της Παρασκευής ανακοίνωσε την αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία, για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Νίκος Γκόλιας, Βασίλης Ρέντζας, Σάντι Κρισμάν, Χρίστοφορ Χούμπτσεφ και Γουάλας.

Ο Γκόλιας είχε αποβληθεί στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ξάνθη και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ο Ρέντζας είχε ανακοινώσει ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τους «βυσσινί», ενώ ο Κρισμάν κατέθεσε προσφυγή και ζητάει να μείνει ελεύθερος. Οι Χούμπτσεφ και Γουάλας αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν την Λάρισα.

Η αποστολή της Λάρισας απαρτίζεται από τους: Θεοδωρόπουλο, Σουλούκο, Μόρα, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Καρατάσιο, Γκόικοβιτς, Μασούρα, Μλαντένοβιτς, Μακρή, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Μπάλλα, Λεοζίνιο, Ναζλίδη και Περόνε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ