Φυγεδεύτηκε ο Πιεμπονγκσάντ, τρώει με τον Αλαφούζο!

Φυγεδεύτηκε ο Πιεμπονγκσάντ, τρώει με τον Αλαφούζο!

To10.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και «υποδέχθηκε» τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Η φυγάδευση από τους συνεργάτες του, οι εξελίξεις στην ΠΑΕ και το δείπνο με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού έφτασε. Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, με σκοπό να ολοκληρώσει τις επαφές του με τον Γιάννη Αλαφούζο και να περάσει η ΠΑΕ σε νέα διοικητικά χέρια, αφήνοντας πίσω μία από τις πιο μαύρες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου.

To10.gr βρέθηκε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και σας μεταφέρει τα πάντα για την άφιξη και το πρόγραμμα του Ταϊλανδού επενδυτή.

* Λίγο μετά τις 19:00, τρεις άμεσοι συνεργάτες του Πιεμπονγκσάντ, ο δικηγόρος Γιώργος Παχατουρίδης και δύο ακόμη άνδρες, μπήκαν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου, ώστε να υποδεχθούν τον Ταϊλανδό επενδυτή.

* Λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Παχατουρίδης εμφανίστηκε ενώπιον των δημοσιογράφων και ενημέρωσε για την άφιξη του Ταϊλανδού επενδυτή, σημειώνοντας ωστόσο πως: «Μην τον περιμένετε άδικα. Εχει έρθει, αλλά μην περιμένετε άδικα γιατί δεν θα τον δείτε. Εχει ήδη αποχωρήσει από άλλη έξοδο». Με λίγα λόγια, ο υποψήφιος επενδυτής του Παναθηναϊκού φυγαδεύτηκε από τους συνεργάτες του, ώστε να μην μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν στις αφίξεις.

* Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο, το πλήρωμα έβγαλε πρώτο από όλους τους υπόλοιπους επιβάτες τον Πιεμπονγκσάντ, τον οποίο περίμενε ξεχωριστό βαν, για να τον μεταφέρει στο ξενοδοχείο που θα διαμείνει.

* Τέλος, έχει σημασία να τονίσουμε ότι ο εκπρόσωπός της «Pan Asia Investments» θα μείνει στην Ελλάδα για όσο χρειαστεί, ώστε να ολοκληρωθεί το deal με τον Γιάννη Αλαφούζο. Μάλιστα, με βάση το πρόγραμμα, απόψε αναμένεται να δειπνήσει με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, για να συζητήσουν τα επόμενα βήματα της συμφωνίας τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ