Πρίγιοβιτς : «Μαζί με τον Σαββίδη να πανηγυρίσουμε το Κύπελλο»

Πρίγιοβιτς : «Μαζί με τον Σαββίδη να πανηγυρίσουμε το Κύπελλο»

Ο Σέρβος επιθετικός κατά την διάρκεια της βράβευσή του ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 29ης αγωνιστικής μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη εκφράζοντας την επιθυμία του να βγει ο ΠΑΟΚ νικητής από τον τελικό.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παρέλαβε το βραβείο του MVP της 29ης αγωνιστικής, για την εμφάνιση του απέναντι στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια μίλησε λέγοντας τα εξής:

«Είναι ένα πολύ ωραίο βραβείο αλλά είμαι περισσότερο χαρούμενος για τη νίκη που πήραμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα!»

Για το μήνυμα του στο Ιnstagram: «Ήταν απεικόνιση όλης της χρονιάς που παίξαμε χωρίς τον κόσμο μας. Προσπαθούν να σπάσουν το ηθικό του κόσμου μας, αλλά δεν το κατάφεραν και στο ματς με τον Πλατανιά. Εμείς παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε ότι συνέβη και δεν αφορά εμάς τους ποδοσφαιριστές».

Για την «μάχη» που δίνει για τον κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Super League: «Το πιο σημαντικό για μας είναι να κερδίσει η ομάδα. Έχω φιλοδοξίες να βγω πρώτος σκόρερ αλλά αυτό που προέχει, είναι η νίκη της ομάδας».

Για τον τελικό του Κυπέλλου και την δήλωση του Ιβάν Σαββίδη: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για όλους και για τον πρόεδρο. Είμαστε χαρούμενοι που θα είναι στην Αθήνα, θα θέλαμε να τον έχουμε στο γήπεδο μαζί μας αλλά αυτό δεν γίνεται. Ελπίζω να κάνουμε ότι μπορούμε και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί του το τρόπαιο».

Για το ποιον θα ψήφιζε MVP του ΠΑΟΚ για φέτος: «Πρώτα από όλα θα ψήφιζα τον εαυτό μου. Μετά τους Πασχαλάκη, Πέλκα και Βαρέλα έκαναν πολύ καλή σεζόν. Σε κάθε γραμμή έχουμε παίκτες που έκαναν πολύ καλή χρονιά και είναι πολλοί οι υποψήφιοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ