ΠΑΟΚ : Πρόβα τζενεράλε πριν τον τελικό

ΠΑΟΚ : Πρόβα τζενεράλε πριν τον τελικό

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται κατά χιλιάδες να μεταβούν στην Τούμπα προκειμένου να αποθεώσουν την ομάδα, ενόψει και του μεγάλου τελικού με την ΑΕΚ.

Μπορεί το παιχνίδι με τον Πλατανιά να είναι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού όλα πλέον έχουν κριθεί. Μπορεί το μυαλό όλων να ταξιδεύει ήδη στον τελικό της 12ης Μαΐου, όμως ο κόσμος και το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται δείξουν-αποδείξουν ποια είναι η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι.

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου αναμένεται να συγκεντρωθούν κατά χιλιάδες στο γήπεδο της Τούμπας για να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου φωνάζοντας το σύνθημα «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές». Μ’ αυτό τον τρόπο δείχνουν πως στα δικά τους μάτια είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές.

Το κλίμα στην Τούμπα θα είναι πανηγυρικό με τους οπαδούς της ομάδας να ετοιμάζουν κι άλλες εκπλήξεις που θα σχετίζονται με τον τελικό στο ΟΑΚΑ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ νιώθει την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα για τις χαρές που τις πρόσφερε φέτος, παρά το γεγονός ότι ήταν μακριά από την Τούμπα σχεδόν έναν ολόκληρο γύρο του πρωταθλήματος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ