ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ : Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΟΚ.

Το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο ΠΑΟΚ. Μετά από αυτή την απόφαση είναι πλέον οριστικό.

Πρωταθλήτρια για την φετινή σεζόν είναι η ΑΕΚ. Πρόκειται για την τελεσίδικη απόφαση κάτι που σημαίνει πως η τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα.

Αφαίρεση δύο βαθμών από το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν και τιμωρία της έδρας με τρεις αγωνιστικές. Επίσης διατηρείται το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ύψους 63.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε, σχετικά με την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Lubos Michel, Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της με αριθμό 23/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΑΕΚ, τα εξής.

Κηρύσσει απαράδεκτη την προσφυγή όσον αφορά τον προσφεύγοντα Lubos Michel. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει ουσιαστικά την κρινόμενη προσφυγή ως προς τους λοιπούς διαδίκους».

Η προσφυγή του Μίχελ απορρίφθηκε γιατί στο διαιτητικό δικαστήριο προσφεύγει κάποιος για τιμωρία άνω των τεσσάρων μηνών απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους ενώ του έχει επιβληθεί τρεις.

Διαβάστε εδώ όλους τους διαλόγους κατά την δίωρη εκδίκαση της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ