Λουτσέσκου : «Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα, λυπάμαι για τον κόσμο μας»

Λουτσέσκου : «Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα, λυπάμαι για τον κόσμο μας»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο κλείσιμο του πρωταθλήματος έκανε τον δικό του απολογισμό της σεζόν για τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα του πρωταθλητή.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι υποστήριξε πως η ομάδα του είναι η πραγματική πρωταθλήτρια μέσα στο γήπεδο, παράλληλα στάθηκε και στον κόσμο που αναμένεται να βρεθεί το Σάββατο (5/5) στην Τούμπα.

«Είναι μεγάλη έκπληξη. Πως είναι δυνατόν να έχουμε φιλάθλους; Για να μιλήσουμε σοβαρά, περιμένω πάρα πολύ κόσμο, είναι σημαντικό για εμάς, να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες γι’ αυτήν την χρονιά. Μεθαύριο θα έπρεπε να έχουμε ένα τεράστιο πάρτι, αυτό αξίζαμε φέτος.

Δυστυχώς είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει, στο γήπεδο εμείς είμαστε οι πραγματικοί πρωταθλητές. Είναι ντροπή γι’ αυτές τις αποφάσεις, λυπούμαστε γι’ αυτόν τον κόσμο που περίμενε μετά από τόσα χρόνια να στεφθεί ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής και δεν έχουμε δυνατότητα να το πανηγυρίσουμε και επίσημα. Ήταν ένα δυσάρεστο γεγονός στη ζωής μας και θα κρατήσουμε μέσα μας μια μεγάλη αναστάτωση, γιατί κάποιοι κακοί άνθρωποι είχαν στρατηγική απέναντι μας και τα κατάφεραν».

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Είναι κάτι που με ρωτάτε εδώ και μέρες. Δεν σκεφτόμαστε τον τελικό. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι το Σάββατο και θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και μετά θα μιλήσουμε για τον τελικό. Είναι προφανές ότι όλοι σκέφτονται μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου και ανυπομονούν. Όσο για τον τελικό είναι ένα παιχνίδι που όλοι περιμένουν. Μία μονομαχία, θέλουμε να σεβαστούμε το ποδόσφαιρο και να πάμε σωστά προετοιμασμένοι.
Θέλουμε πάντα να είμαστε οι νικητές μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτή τη νοοτροπία και να βελτιωθούμε παράλληλα. Πάντα μπορείς να γίνεσαι καλύτερος. Για μένα αυτό που κάνει πραγματικά τη διαφορά στο ποδόσφαιρο είναι η νοοτροπία. Αν το μυαλό συνδυάζεται με υγεία και ταλέντο, μιλάμε για έναν τέλειο συνδυασμό».

Για την σεζόν που τελειώνει και αυτό που ξεχωρίζει από αυτή: «Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη στιγμή. Σίγουρα μας βοήθησε ο χρόνος. Είχαμε υπομονή και η δουλειά μας, μας αποζημίωσε. Σας το είχα πει από την αρχή, ότι θα χρειαστούμε χρόνο, καθώς ήμαστε μία νέα ομάδα, με νέο τεχνικό επιτελείο και έπρεπε να βρούμε σύνδεση μεταξύ μας και χημεία. Θέλαμε βήμα- βήμα η δουλειά μας να βγει στο γήπεδο και αυτό έγινε. Στο πρώτο μέρος της σεζόν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν καταφέρναμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια. Μας έλειπε η εμπειρία σε αυτό, καθώς και η σωστή νοοτροπία. Όπως είπα και πριν το μυαλό κάνε την διαφορά, αλλά και η ισορροπία μεταξύ των αγώνων.
Στην αρχή μας έλειψε, αλλά στην συνέχεια την αποκτήσαμε και μας βοήθησε πολύ. Δεν επιτρέψαμε σε κανένα σημείο τον αντίπαλο να δημιουργεί πολλές φάσεις, αλλά πληρώναμε το κάθε λάθος. Στην συνέχεια βήμα, βήμα γίναμε καλύτεροι και ξέραμε με αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να σκοράρουμε και να καθαρίσουμε τους αγώνες. Ο κόσμος ξέρει και βλέπει μόνο ότι γίνεται στο γήπεδο, αλλά η ζωή του ποδοσφαιριστή είναι πολύ πιο περίπλοκη».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά:«Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Δεν έχω δει παιχνίδι να κερδίζεται χωρίς προσπάθεια. Για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να δουλέψουμε».

Για το αν ο Πρίγιοβιτς κερδίσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ: «Ο Πρίγιοβιτς έκανε πολύ καλή δουλειά για την ομάδα όλη τη σεζόν. Κατάλαβε ότι είναι ένα κομμάτι του συλλόγου και αυτό είναι που εκτιμώ περισσότερο από όλα. Θέλω να είναι ο πρώτος σκόρερ και θέλω να πιστεύω ότι θα τον βοηθήσουμε στο φινάλε. Κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Όλοι οι παίκτες κάνουν εξαιρετική δουλειά και βελτιώνονται με τον καιρό. Δουλεύουμε σκληρά και έχουμε κίνητρο να γινόμαστε καλύτεροι συνεχώς. Είναι δίκαιο να πούμε ότι άπαντες που συμμετείχαν σε αυτή τη σεζόν ήταν εκεί και συνέφερε τα μέγιστα για την πορεία της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ