Ο ΠΑΟΚ στο πλευρό του Χένρικσεν

Ο ΠΑΟΚ στο πλευρό του Χένρικσεν

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε δημόσια τη συμπαράστασή του στον Ρενέ Χένρικσεν, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, με μια ανάρτηση στο twitter

Η γνωστοποίηση του σοβαρότατου προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο βετεράνος άσος του Παναθηναϊκού, Ρενέ Χένρικσεν έχει συγκλονίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η είδηση ότι παλεύει με μία σπάνιας μορφής καρκίνου και καλείται στα 49 του να δώσει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του, έχει συγκινήσει όλον τον κόσμο.

Πριν λίγο ο ΠΑΟΚ εξέφρασε δημόσια τη συμπαράστασή του στον Δανό με μια ανάρτηση στο twitter σημειώνοντας: «Μείνε δυνατός όπως πάντα και ποτέ μην τα παρατήσεις, Χένρικσεν. Το ποδόσφαιρο ενώνει…»

https://twitter.com/PAOK_FC/status/991715766029443072

Όπως αποκαλύφθηκε σε συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος ο Ρενέ Χένρικσεν σε ΜΜΕ την Δανία, διαγνώστηκε με καρκίνο στον μυελό των οστών, ο οποίος είναι γνωστός και ως μυελωμάτωση. Πρόκειται για μία σπάνια μορφή καρκίνου (δεν μπορεί να θεραπευτεί, παρά μόνο με θεραπείες μπορεί να μην επιτραπεί η επιδείνωσή του), που σε ελάχιστες περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί σε άτομα κάτω των 50 ετών, αλλά «χτύπησε» τον άτυχο βετεράνο άσο του Παναθηναϊκού στα 49 του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ