Από τον Βόρειο Πόλο με τον ΠΑΟΚ στο πλευρό των συνανθρώπων μας (pics)

Από τον Βόρειο Πόλο με τον ΠΑΟΚ στο πλευρό των συνανθρώπων μας (pics)

 Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το PAOK Action και ο Βαγγέλης Βασιλειάδης στέκονται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του Εμιλιάνο Φούσκο και του τρίχρονου γιου του Λούσιο προσφέροντας μια υπογεγραμμένη φανέλα του ΠΑΟΚ, που ταξίδεψε μέχρι τον Βόρειο Πόλο!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚτσή, Βαγγέλη Βασιλειάδη (ο οποίος πριν λίγο καιρό έφτασε ως τον Βόρειο Πόλο με σημαία του ΠΑΟΚ), δείχνουν για ακόμη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο προσφέροντας βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του Δικεφάλου, «PAOK Action» ο Βαγγέλης Βασιλειάδης που πρόσφατα βρέθηκε στον Βόρειο Πόλο ως εκπρόσωπος της Μεσογείου και κατ’ επέκταση του ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε στο «Fjällräven Polar», προσφέρει στο Charity Idols μια υπογεγραμμένη φανέλα του ΠΑΟΚ που έφτασε έως την Ανταρκτική!

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το PAOK Action και ο Βαγγέλης Βασιλειάδης στέκονται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του Εμιλιάνο Φούσκο και του τρίχρονου γιου του Λούσιο, που διαγνώστηκε με μια δύσκολη και ιδιόμορφη μορφή καρκίνου και προσφέρουν μια υπογεγραμμένη φανέλα του ΠΑΟΚ, που ταξίδεψε μέχρι τον Βόρειο Πόλο!

Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης ως εκπρόσωπος της Μεσογείου και κατ’ επέκταση του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στο «Fjällräven Polar» και ύψωσε την ασπρόμαυρη φανέλα στον Αρκτικό Κύκλο.

Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr »Solidarity 4 Ever»»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το PAOK Action και ο Βαγγέλης Βασιλειάδης στέκονται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του Εμιλιάνο Φούσκο και του τρίχρονου γιου του Λούσιο, που διαγνώστηκε με μια δύσκολη και ιδιόμορφη μορφή καρκίνου και προσφέρουν μια υπογεγραμμένη φανέλα του ΠΑΟΚ, που ταξίδεψε μέχρι τον Βόρειο Πόλο!!!! Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης ως εκπρόσωπος της Μεσογείου και κατ’ επέκταση του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στο «Fjällräven Polar» και ύψωσε την ασπρόμαυρη φανέλα στον Αρκτικό Κύκλο Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr »Solidarity 4 Ever» Vaggelis Vasiliadis #paokfc #paokaction #emilianofusco #charityidols #solidarity4ever #happycharity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ charityidols στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ