Όταν Λάζαρος και Μπακασέτας δεν παίζουν μαζί…

Όταν Λάζαρος και Μπακασέτας δεν παίζουν μαζί…

Η ΑΕΚ σε έξι φετινά 90λεπτα στο πρωτάθλημα, έμεινε στο 0-0. Συνολικά 540 αγωνιστικά λεπτά. Στα 500 δεν υπήρχαν μαζί μέσα στο γήπεδο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Τάσος Μπακασέτας!

Η ΑΕΚ σε έξι φετινά 90λεπτα στο πρωτάθλημα, έμεινε στο 0-0. Στα δύο από αυτά, έχασε κιόλας, στα άλλα τέσσερα έμεινε στη λευκή ισοπαλία. Υπάρχει, όμως, μια σύμπτωση, που όταν επαναλαμβάνεται, μάλλον δεν είναι σύμπτωση.

Τα έξι 90λεπτα δίνουν συνολικά 540 αγωνιστικά λεπτά, συν τις καθυστερήσεις. Τόσα είναι εκείνα, στα οποία η Ένωση δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Από αυτά, λοιπόν, σχεδόν στα 500 δεν υπήρχαν μαζί μέσα στο γήπεδο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Τάσος Μπακασέτας.

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. Για την ακρίβεια, από αυτά τα στείρα αγωνιστικά λεπτά για την ΑΕΚ, μόλις στα 68′ οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ήταν ταυτόχρονα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στην Λάρισα, κόντρα στην ΑΕΛ, στο τελικό 0-0 στο πρωτάθλημα.

Σε όλα τα υπόλοιπα ματς, δεν συνυπήρξαν ποτέ! Όταν ο ένας έμπαινε, ο άλλος έβγαινε. Ή και το αντίθετο. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρώτο μηδέν της φετινής ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, στα Γιάννενα, δεν είχε αγωνιστεί κανείς από τους δυο τους…

Αναλυτικά, ας θυμηθούμε τα φετινά ματς πρωταθλήματος στα οποία η ΑΕΚ έμεινε στο μηδέν, με αφορμή το τελικό 0-0 στην έδρα της Κέρκυρας:

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 0-0
Χριστοδουλόπουλος και Μπακασέτας (όπως και ο Αραούχο μάλιστα) δεν είχαν αγωνιστεί ούτε λεπτό σε εκείνο το παιχνίδι.

Αστέρας – ΑΕΚ 2-0
Σε αυτό το ματς ήταν διαθέσιμοι και οι δύο παίκτες για τον Μανόλοι Χιμένεθ. Αλλά στην 11άδα ήταν μόνο ο Μπακασέτας. Ο οποίος στο 63′ έγινε αλλαγή, για νε περάσει στη θέση του ο Λάζαρος.

ΑΕΚ – Ατρόμητος 0-1
Η αλλαγή σε πρόσωπα ήταν ίδια, αλλά αυτή τη φορά έγινε ανάποδα. Συγκεκριμένα, ο Χριστοδουλόπουλος ήταν στο αρχικό σχήμα και όταν έγινε αλλαγή, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στη θέση του μπήκε ο Μπακασέτας.

ΑΕΚ – Απόλλων 0-0
Εδώ λίγο έλειψε να γίνει η «ένωση» των δύο. Η αλλαγή δεν έγινε μεταξύ τους, αλλά όταν στο 56′ μπήκε ο Λάζαρος (αντί του Λόπες), μόλις είχε βγει ο Μπακασέτας, που στο 52′ είχε δώσει τη θέση του στον Κονέ.

ΑΕΛ – ΑΕΚ 0-0
Ήταν η μοναδική φορά σε αυτά τα ματς που η ΑΕΚ δεν έφτασε στο γκολ, στην οποία οι δυο τους έπαιξαν μαζί. Αλλά όχι για ολόκληρο 90λεπτο. Ήταν και οι δύο στην 11άδα, αλλά στο 68′ ο Χριστοδουλόπουλος βγήκε για να μπει ο Μασούντ.

Κέρκυρα – ΑΕΚ 0-0
Στο πρόσφατο ματς της Κέρκυρας, κανένας από τους δύο δεν ξεκίνησε τον αγώνα. Στο 59′ μπήκε ο Μπακασέτας, αλλά ο Χριστοδουλόπουλος δεν αγωνίστηκε.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πιθανότατα θα πρέπει αυτό να το έχει στο μυαλό του για τη συνέχεια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ