Δημόπουλος: «Με 4-5 Μάτος ο ΠΑΟΚ θα καθάριζε το πρωτάθλημα»

Δημόπουλος: «Με 4-5 Μάτος ο ΠΑΟΚ θα καθάριζε το πρωτάθλημα»

Ο Χρήστος Δημόπουλος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ φέτος ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και αναφέρθηκε ακόμη στον Ιβάν Σαββίδη, τον Μάτος, τον Πρίγιοβιτς και τον τελικό του Κυπέλλου

O Χρήστος Δημόπουλος, ο οποίος είχε παίξει και στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό, μίλησε για τον φετινό Δικέφαλο, για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και για τον Ιβάν Σαββίδη.

Με δηλώσεις του στον «Arena FM 89,4» τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ φέτος ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος:

«Νομίζω ναι ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Αλλά από την στιγμή που έχεις την καλύτερη ομάδα και δεν παίρνεις το πρωτάθλημα, τι να το κάνω. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Ήταν η καλύτερη ομάδα. Από εκεί και πέρα έγιναν κάποια πράγματα και έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά. Θα μπορούσε όμως νωρίτερα να “καθαρίσει” όλα τα παιχνίδια και να είναι 10 βαθμούς μπροστά…».

Για το αν ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν υπερβολικός με την συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Βεβαίως και ήταν υπερβολικός. Και μετά ρίχνουν ευθύνη στον Σαββίδη. Λάθος του που μπήκε στο γήπεδο Αν δεν έμπαινε και ερχόταν το παιχνίδι 0-0 πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ, πάλι θα το έπαιρνε το πρωτάθλημα. Αλλά όταν ο άνθρωπος έχει βάλει τόσα λεφτά και τον κυνηγάνε θεοί και δαίμονες, τρελαίνεται».

Για το γκολ του Βαρέλα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Αυτά τα γκολ κατακυρώνονται. Μπαίνει στο 93’, δεν επηρεάζει την φάση και τελείωσε, παίρνει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Μπήκε γκολ ή δεν μπήκε. Μπήκε! Ε, έπρεπε να πάρει τον τίτλο ο ΠΑΟΚ!»

Για τις αποφάσεις των δικαστηρίων: «Ότι αποφάσεις θέλουν βγάζουν αυτοί. Είναι λέει τακτικοί δικαστές. Και αν ο τακτικός δικαστής δεν ξέρει από μπάλα και είναι άσχετος;»

Για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να σώσει την παρτίδα γιατί είναι καλύτερη ομάδα. Πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο. Ο κόσμος θα είναι μοιρασμένος. Δεν θα παίζει εκτός ο ΠΑΟΚ. Από την στιγμή που έχεις καλή ομάδα πας και κερδίζεις».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Είναι μεγάλος σκόρερ αλλά τα γκολ έπρεπε να μπαίνουν και πιο μπροστά. Έβλεπα χτες τον Ολυμπιακό ο οποίος έβαλε 4-5 γκολ και πανηγύριζε. Γιατί πανηγύριζε;»

Για το αν συμμερίζεται την άποψη ότι ο Πρίγιοβιτς είναι ο χαρισματικός σκόρερ που έψαχνε ο ΠΑΟΚ μετά από την εποχή που αγωνιζόταν ο ίδιος και ο Γιώργος Κωστίκος: «Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Το θέμα είναι τι θα κάνει και του χρόνου. Για μένα ο καλύτερος παίκτης είναι ο Μάτος. Δίνει και την ψυχή του. Αν ο ΠΑΟΚ είχε 4-5 Μάτος θα το καθάριζε το πρωτάθλημα».

Για το τι θα έκανε ο ίδιος αν βρισκόταν στην θέση του Ιβάν Σαββίδη: «Θα μπορούσα να πάρω κάποιους ανθρώπους που να έχουν προσωπικότητα και να ελέγχουν τα πάντα. Η ΑΕΚ είχε τον Δημητριάδη και τον Λυμπερόπουλο. Ο Σαββίδης τα έχει δει αυτά τα πράγματα. Πιστεύω φέτος θα κάνει αλλαγές στον περίγυρο της ομάδας. Έχει δώσει τόσα λεφτά ο άνθρωπος. Τι θέλουνε δηλαδή; Να φύγει; Δεν τους διώχνουμε αυτούς τους ανθρώπους. Τους κρατάμε γιατί ο κόσμος τρώει ψωμί. Το σταυρό τους έπρεπε να κάνουνε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ