Σκέψεις για φιέστα στα πάτρια εδάφη

Σκέψεις για φιέστα στα πάτρια εδάφη

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα η τελετή της απονομής θα γίνει στη Ριζούπολη (αν το επιτρέψει το... διαιτητικό) και μετά η ομάδα θα πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο ΠΑΟΚ έχει προσφύγει για τρίτη φορά στη δικαιοσύνη για να νομιμοποιήσει το ντου του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να γίνει την Πέμπτη και η απόφαση δεν αποκλείεται να βγει αυθημερόν. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο ΠΑΟΚ το μόνο που επιχειρεί δεν είναι να… δικαιωθεί, αλλά να χαλάσει τη φιέστα των «κιτρινόμαυρων».

Στο «στρατόπεδο» της «Ένωσης» τη δεδομένη στιγμή έχουν βάλει άλλες προτεραιότητες. Πρώτο και κύριο μέλημά τους είναι να πραγματοποιηθεί ο τελικός δίχως να συμβεί το παραμικρό και ο κόσμος της ΑΕΚ να μη δώσει δικαιώματα, αφού το συγκεκριμένο ματς θα κρίνει πολλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε ό,τι αφορά τη φιέστα όλα συνηγορούν ότι θα γίνει κάτι σεμνό και μαζεμένο, αφού η πίεση του χρόνου είναι τεράστια. Δεν αποκλείεται μάλιστα σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή να γίνει η τελετή της απονομής στη Ριζούπολη (αν το επιτρέψει το… διαιτητικό) και μετά η ομάδα να πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια με την κούπα προκειμένου να πανηγυρίσει εκεί.

Σε διαφορετική περίπτωση η απονομή θα γίνει σε άλλο χρόνο που θα επιλέξει η ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ