Παπαϊωάννου : «Έχει κλείσει ο κύκλος μου στη Λαμία»

Παπαϊωάννου : «Έχει κλείσει ο κύκλος μου στη Λαμία»

«Βόμβα» έριξε ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊάννου, ο οποίος τόνισε πως έχει κλείσει πλέον ο κύκλος του στην ομάδα της Φθιώτιδας, ενώ υπογράμμισε πως θα βοηθήσει όσο μπορεί αυτόν που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Την αποχώρηση του από την προεδρία της Λαμίας προανήγγειλε με δηλώσεις του ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος τόνισε πως έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Παράλληλα, ο Παπαϊωάννου επισήμανε ότι θα βοηθήσει όπως μπορεί τον επόμενο ιδιοκτήτη της ομάδας, ενώ στάθηκε και στην περίοδο που η Λαμία βρισκόταν στη Football League τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «καλύτερα πολεμιστής στο Ιράκ, παρά τρία χρόνια στη Football League».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Λαμίας «FM – 1»:

«Ο στόχος ήταν η παραμονή από την αρχή. Οι ομάδες που παίζουν για πρώτη φορά, είναι αυτές που άμεσα κινδυνεύουν. Συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες προς την επίτευξη. Η διοίκηση, ο προπονητής, αλλά πάνω από όλα τα παιδιά.

Είναι νωρίς αυτή τη στιγμή. Έχουμε το ματς στη Λάρισα που θα το παίξουμε στα ίσα. Ο καθένας μπορεί να σχολιάζει και να λέει ο,τι θέλει. Θα κάτσουμε με τη διοίκηση να συζητήσουμε.

Ο κάθε άνθρωπος κλείνει ένα κύκλο, κλείνει τον κύκλο του και πρέπει να έλθει νέο αίμα, νέοι παράγοντες. Έχει κλείσει πλέον ο κύκλος μου στη Λαμία. Να δούμε την επόμενη ημέρα, να γίνει πιο εξωστρεφής. Να βρεθούν νέοι παράγοντες. Εγώ έχω επτά χρόνια στη Λαμία. Βρήκα ένα τίποτα, πέτρινα χρόνια.

Πέρασα τρία χρόνια στη Football League, καλύτερα να είχα πάει στο Ιράκ να πολεμήσω, παρά να ήμουν τρία χρόνια σε αυτή την κατηγορία. Ήταν το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο.  Όποιος αναλάβει την ομάδα, θα είμαι κοντά, από τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας. Δεν είναι μόνο οι χορηγίες. Πρέπει να βρούμε αυτόν που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας. Μακάρι να έχω τα κουράγια να συνεχίσω»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ